Palomitas con aceite de coco

Ref: receita_307

Fácil

Dificultade

10 miutos

Preparación

Merienda

Tipo

Snack

Categoría

Ingredientes

Maíz para palomitas 

Aceite de coco 

cacao en po

Pasos

1.En una olla pon a calentar a fuego bajo una cucharada de aceite de coco. Una vez caliente echa los granos de maíz y tápalo con la tapa.

2.Una vez hayan reventado todos los granos vertemos las palomitas en un recipiente y agregamos otra cucharada de aceite de coco, una cucharada de cacao (opcional) y sal al gusto. 

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1POP

Palomitas 100% compostables

Millo de agricultura ecolóxica, fácil de dixerir e de sabor agradable. Envasado en atmosfera protexida para preservar mellor os seus nutrientes. Ideal para facer palomitas....

cocomi

CC01

Aceite de coco virxe ecolóxico 225 ml

Aceite de coco virxe elaborado só con cocos de Sri Lanka cultivados ecolóxicos. Elabórase mediante métodos de extracción e prensado en frío, sen afinar nin branquear, polo que mantén inalteradas todas as súas propiedades beneficiosas. Libre de colesterol e graxas trans. Ideal para cociñar, hornear ou como substituto da manteiga ou da margarina.

A Finestra sul Cielo

1 CACAO

Cacao en po 125 g

Cacao en po procedente da agricultura ecolóxica. Ideal para a elaboración de sobremesas e diferentes produtos de pastelería....

Outros 6 produtos na mesma categoría: