Infusión sistema inmune

Ref: receta_100

Fácil

Dificultade

10 minutos

Preparación

Bebida

Tipo

Bebida

Categoría

Ingredientes

  • 1 cucharada de raíz de loto en polvo
  • 1 taza de agua caliente o té kukicha
  • 3 gotitas de tamari
  • 3 gotitas de jugo de jengibre

Pasos

1. Diluye en un bol una cucharadita de kuzu con 2 cucharadas de zumo frías.

2. Coloca en un cazo el kuzu diluído junto con 1 taza de zumo de manzana.

3. Cocina a fuego lento, hasta que empiece a espesar y volverse traslúcido.

4.Tómalo caliente.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1 LOTUS

raíz de loto en po

A raíz da flor de loto é, sen dúbida, un dos alimentos "medicinais" moi comúns na macrobiótica. En po, mestura unha cucharadita de café nunha infusión e as súas propiedades poden axudar a combater o exceso de moco, calmar a tose seca e fortalecer o sistema inmunitario....

A Finestra sul Cielo

1 KUKI

Té Kukicha orgánico 100% libre de plástico

Té verde de tres anos cultivado na rexión de Uji, que produciu o té xaponés máis coñecido durante séculos. É nesta zona onde se cultivan, aínda hoxe de xeito tradicional, as plantas que se utilizan para elaborar o seu excelente té Kukicha....

A Finestra sul Cielo

1 TALLA

Tamari ecolóxico 250 ml

O tamari preparado con soia e sal, é un produto denso, rico e saboroso. Elaborado seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira), é ideal para enriquecer e aromatizar receitas a base de cereais, legumes, verduras, algas, arroz, pasta ou ensaladas...

Outros 6 produtos na mesma categoría: