Ensalada de frasco con vinagreta de cúrcuma

Ref: receita_240

Fácil

Dificultade

30 minutos

Preparación

Ensalada

Tipo

Ensalada

Categoría

Ingredientes

1 taza de garbanzos

1/2 taza de quinoa roja

Pickels de jengibre

1 zanahoria rallada

1 puñado de cherry

1 puñado de canónigos

Para la vinagreta:

1/2 vaso de yogur griego de soja

1 c de cúrcuma

2 cucharadas de AOVE

Sal y pimienta

Zumo de 1/2 limón

Pasos

1. Cocinamos los garbanzos y la quinoa por separado según indicaciones del paquete. Reservamos.

2.Lavamos la verdura, rallamos la zanahoria y cortamos las cherry por la mitad.

3.Para el aliño, mezclamos todos los ingredientes en un tarro y removemos bien par que quede bien integrado.

4.Montamos el tarro con todos los ingredientes. Si nos la llevamos al trabajo podemos optar por poner la vinagreta debajo y añadir encima todos los ingredientes o llevarla por separado y añadirla en el momento de servir.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1CECI

Garbanzos 100% compostables

Os garavanzos son un dos legumes máis nutritivos que existen xa que son moi ricos en proteínas e fibra. Tamén teñen infinitos usos, en sopas, guisos, como guarnición de pratos ou combinados con outras leguminosas. Procedentes da agricultura ecolóxica, tamén son perfectas para facer fariña de garavanzos ou hummus. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!

Quinoa Real

QR006

Grano rojo de quinoa real bio 100% Plastic Free

O gran de quinoa real é a variedade de quinoa de maior calidade. Cultívase preto do deserto de sal máis grande do mundo, o Salar de Uyuni, que lle proporciona nutrientes e vitaminas superiores. Tamén está certificado sen glute e sen saponina. Nun recipiente 100% compostable, para reciclar directamente no recipiente orgánico e volver á natureza en forma de fertilizante.

A Finestra sul Cielo

1 INSACE

encurtidos de xenxibre

Pickle de xenxibre elaborado mediante a fermentación da raíz de xenxibre picante en vinagre de arroz, sal e follas de shiso. Están libres de conservantes, aromas, colorantes ou edulcorantes artificiais. ...

Prezo base -15%

A Finestra sul Cielo

1CURCU

Cúrcuma en po orgánico

Especia culinaria de cor laranxa con aroma potente, ideal para acompañar pratos de verduras, cereais, guisos veganos, arroces, etc. Na medicina ayurvédica, a cúrcuma foi considerada un protector do estómago e un antiinflamatorio natural con infinitas propiedades antioxidantes. Agora nun recipiente de vidro.

Outros 6 produtos na mesma categoría: