Bolas de cous cous con chucrut y manzana frita

Ref: receta_19

Fácil

Dificultade

minutos

Preparación

Primer plato

Tipo

Cereal

Categoría

Ingredientes

  • 400 gramos de cous cous
  • 2 manzanas grandes
  • Sirope de arroz
  • Chucrut para decorar
  • 2 cebollas grandes
  • 1 pimiento rojo
  • 1 pimiento verde
  • Aceite extravirgen de oliva

Pasos

1.Cocemos el cuscús según indica el envase y lo dejamos reposar Hacemos un sofrito con la cebolla, los pimientos y el aceite.

2.Cuando lo tengamos preparado lo mezclamos con el cuscús. Lo dejamos enfriar y con la mezcla resultante hacemos pequeñas bolas con las manos hasta que nos quede una masa compacta

3.En una sartén ponemos el aceite extravirgen de oliva y añadimos las manzanas cortadas a gajos grandes respetando su piel.

4.Dejamos que se ablanden a fuego lento y cuando veamos que empiezan a dorarse las rociamos con el sirope de arroz.

5.Esperamos que se caramelicen y las retiramos del fuego.

6.Colocamos en medio del plato una de las bolas de cuscús con verduras y decoramos con el chucrut y la manzana frita

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1MARIZ

Xarope de arroz 400 gr

Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....

machandel

MC012

Chucrut BIO Demeter

O chucrut ten múltiples propiedades para o noso organismo: fortalece o sistema inmunitario, reduce os niveis de inflamación e mellora os trastornos dixestivos ademais de aportar vitaminas A, B1, B2 e C. Elaborado con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica e biodinámica e certificado co selo Demeter. Apto para unha dieta vegana e sen glute.

Outros 6 produtos na mesma categoría: