Frappé de chai latte

Ref: receta_153

Fácil

Dificultade

15 minutos

Preparación

Bebidas

Tipo

Bebidas

Categoría

Ingredientes

300 ml de agua

2 bolsas de té negro

1 rama de canela

3 vainas de cardamomo

3 clavos de olor

2 estrellas de anís

1/2 cdta. de jengibre en polvo

2 cdas. de sirope de arroz

200 ml de bebida de avena

2 vasos de cubitos de hielo o hielo picado

Pasos

1. Lo primero es hacer el té chai, para ello tuesta todas las especias (ramas de canela, cardamomo, clavos y anís) en un cazo sin aceite durante 3-4 minutos.

2. Añade el agua y el jengibre en polvo y deja hervir durante 5 minutos tapado.

3. Retira del fuego y echa las bolsas de té. Deja infusionar durante 10 minutos tapado.

4. Después cuela el té y añade el sirope de arroz. Puedes conservarlo así en la nevera unos 4-5 días. Cuando quieras tomarte el frappé de chai latte tritura un vaso del té con 1 vaso de cubitos de hielo en una batidora de vaso. cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperascdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

2FREBEAV

Bebida de avea ecolóxica sen glute

Novidade única! Primeira bebida de avea sen glute nun recipiente de vidro. Feito con avea enteira, non contén azucres engadidos. Ademais, o vidro empregado é reciclado e reciclable, o que reduce o seu impacto ambiental e convértese nunha alternativa moi sostible. Un produto lixeiro de sabor auténtico ideal para beber só, acompañar café ou té e mesmo preparar deliciosas sobremesas veganas e sen glute. Produto non refrixerado.

A Finestra sul Cielo

1ZEP

Polvo de xenxibre orgánico

Condimento aromatizante da raíz seca e moída de xenxibre. Ideal para facer doces, pan de xenxibre, aromatizar galletas ou engadir ao té. En recipiente de vidro. 100% ecolóxico.

A Finestra sul Cielo

1MARIZ

Xarope de arroz 400 gr

Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....

HL023

Té English Breakfast 20 bolsas

Té de desayuno que se caracteriza por un aroma penetrante y un sabor completo. Se trata de un té negro con mucho cuerpo, bien robusto y que suele beberse endulzado y con bebida vegetal. ¡Empieza el día con mucha energía!...

Outros 6 produtos na mesma categoría: