White Barista Art-Chocolate vegano blanco con crujiente de café FAIRTRADE

Ref: IC008
Cantidad: 80 g
3,40 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
  • libre de plástico
  • vegan
iChoc

Certificado por:

ORGÁNICA

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE.

borde_favorito gardar para máis tarde

El White Barista Art de iChoc combina el arte de los mejores cafés con la cremosidad del chocolate. Primero tierno como la más delicada crema pastelera y luego maravillosamente aromático, gracias al cuerpo del crujiente de café espresso y a un ligero toque de sal marina. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Manteca de cacao* 36 %, azúcar de remolacha*, sirope de arroz en polvo*, harina de chufa*, aceite de almendra* 2,6 %, crujiente de café soluble* 2 %, sal marina, extracto de vainilla Bourbon*.

Alérxenos:

Contiene gluten, frutos de cáscara y derivados. Puede contener trazas de leche, lactosa y derivados.

* agricultura ecolóxica

Consumo directo. Mantener fresco y seco (15-18°C).

kcal.594
kJ.2487
hidratos de carbono56
dos cales azucres38
proteína0,6
Graxas:41
dos que satura23
Sal0,15
Outros 6 produtos na mesma categoría:

vivan

VI023

Chocolate con Leite Superior 37% Ecuador BIO

O cacao máis selecto da variedade "arriba", procedente principalmente de pequenas cooperativas agrarias do Ecuador, outorga a este chocolate un sabor e un aroma únicos que florecen ao derreterse na boca. 37% de cacao para os amantes do bo chocolate con leite. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI009

Chocolate Negro 68% Santo Domingo con Menta BIO

Este refrescante chocolate escuro cun recheo cremoso con sabor a menta é un verdadeiro clásico das illas británicas. O seu alto contido de cacao da República Dominicana (68%) equilibra a dozura da crema de menta e completa unha perfecta combinación de sabores. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI059

Chocolate Vegano con Praliné & Crujiente de Almendra bio

Chocolate «con leche» vegano, con praliné y trocitos de almendra La nueva alternativa para los que quieren prescindir de los lácteos sin renunciar al placer y el dulzor del mejor chocolate con leche. El «Chocolate Vegano con Praliné & Crujiente de Almendra» destaca por su irresistible praliné de almendra, realzado con pasta de almendra, trigo sarraceno y crujientes trocitos de almendra tostada. Además, contiene un 38 % de cacao y está endulzado con azúcar de coco, que proporciona una sofisticación única a esta creación de VIVANI.

vivan

VI025

Chocolate Negro Panamá 75% con azucre de coco orgánico

Este chocolate está endulzado con azucre de coco, unha alternativa popular ao azucre que ten lixeiras notas de caramelo. O complemento perfecto para o aromático cacao orgánico de Panamá. 75% cacao para os amantes dos chocolates negros de intensidade moderada. BIO, vegano, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI001

Cappuccino de chocolate ecolóxico

O chocolate con leite realzado con café italiano e chocolate branco forman unha cremosa combinación de dúas capas ideal para os amantes da dolce vita. Certificado BIO, Libre de Plásticos e Rainforest.

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:
Prezo básico -10%

A Finestra sul Cielo

1PANCE

Pan de molde tierno 5 cereales sin corteza 300g BIO

Pan de molde sin corteza tierno y ecológico elaborado con 5 cereales y con aceite de oliva virgen extra. Una combinación de copos de avena, espelta, cebada, centeno y trigo ideal para preparar sándwiches vegetales con tomate ecológico, verduras y pesto vegetal. Además no contiene azúcares añadidos.

A Finestra sul Cielo

1 COMBÚ

Alga Kombu BIO deshidratada

A alga kombu, de cor verde escuro e de consistencia dura, crece no mar ao norte de Hokkaido e é perfecta para engadir aos guisos de vexetais, tofu ou seitán. Tamén son ideais para cociñar verduras. O uso recomendado por persoa é de 5 gramos de algas crúas por persoa e semana....

A Finestra sul Cielo

1MARIZ

Xarope de arroz 400 gr

Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....

Alce Negro

AN234

Fusilli de millo e arroz sen glute

Auténtico fusilli italiano feito con millo e arroz de cultivo ecolóxico. A técnica de corte empregada confire a esta pasta unha superficie rugosa que absorbe mellor calquera tipo de salsa, sen perder a súa textura e consistencia. A alternativa sen glute perfecta para combinar con pestos, salsas ou engadir a ensaladas. ...

O Moulin du Pivert

LMP002

Galletas de tentación de té verde matcha

Galletas de tentación orixinais e sorprendentes que combinan o sabor máis intenso do chocolate negro co sabor máis forte do té verde matcha. Feito con ingredientes de cultivo ecolóxico, sen aceite de palma e sen ovos. Preséntanse nun cómodo formato monodose para levalos onde queiras e gozar do seu sabor cando queiras....