Chocolate Negro 68% Santo Domingo con Menta BIO

Ref: VI009
Cantidad: 100 g
3,20 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
  • libre de plástico
vivan

Certificado por:

ORGÁNICA

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/non UE

borde_favorito gardar para máis tarde

Este refrescante chocolate escuro cun recheo cremoso con sabor a menta é un verdadeiro clásico das illas británicas. O seu alto contido de cacao da República Dominicana (68%) equilibra a dozura da crema de menta e completa unha perfecta combinación de sabores. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

Azúcar de caña integral*, pasta de cacao*, sirope de glucosa*, cacao en polvo*, grasa mantequilla* (leche*), manteca de cacao*, aceite de menta*. Cacao: 68% mínimo.

Alérxenos:

Contiene leche. Puede contener trazas de gluten, frutos de cáscara.

* agricultura ecolóxica

Manter fresco e seco (15-18 °C)

kcal.485
kJ.2030
hidratos de carbono62,90
dos cales azucres55,50
proteína5,10
Graxas:21,90
dos que satura13,80
Sal0,01
Outros 6 produtos na mesma categoría:

vivan

VI034

Chocolate Negro 75% Panamá con Flor de Sal de Mallorca BIO

Co seu distintivo toque de sal, este chocolate negro cun 75% de cacao de Panamá transportache á praia virxe de Es Trenc, en Mallorca. Deste singular lugar extráese manualmente un exquisito sal mariño que florece formando fermosos cristais nas salinas circundantes. O alto contido de cacao ecolóxico de Panamá, moi aromático, e as notas de caramelo e malta do azucre de coco xeran un interesante xogo de sabores. 75% cacao para os amantes dos chocolates negros de intensidade moderada. Certificado BIO, libre de plástico, vegano e Rainforest.

vivan

VI059

Chocolate Vegano con Praliné & Crujiente de Almendra bio

Chocolate «con leche» vegano, con praliné y trocitos de almendra La nueva alternativa para los que quieren prescindir de los lácteos sin renunciar al placer y el dulzor del mejor chocolate con leche. El «Chocolate Vegano con Praliné & Crujiente de Almendra» destaca por su irresistible praliné de almendra, realzado con pasta de almendra, trigo sarraceno y crujientes trocitos de almendra tostada. Además, contiene un 38 % de cacao y está endulzado con azúcar de coco, que proporciona una sofisticación única a esta creación de VIVANI.

vivan

VI017

Chocolate Negro 55% Santo Domingo con Améndoas BIO

Améndoas e chocolate, unha combinación que non falla. O mellor chocolate negro con 55% de cacao ecolóxico da República Dominicana combinado con améndoas tostadas coa pel para unha delicia máis intensa. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

Alce Negro

AN152

Barra de chocolate con 75% de cacao

Barra de chocolate con cacao orgánico puro ao 75% cultivado na rexión de Talamanca, no sueste de Costa Rica, e certificado como Comercio Xusto. Perfecto para disfrutar de un momento de paz....

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

A Finestra sul Cielo

1FURICU

Fusilli con arroz e cúrcuma

Delicioso fusilli de arroz e cúrcuma, elaborado con ingredientes de cultivo ecolóxico. A cúrcuma, ademais de proporcionarlle a cor laranxa e un potente aroma ao fusilli, considérase unha especie con propiedades antiinflamatorias e antioxidantes. O resultado, unha mestura sorprendente e dixestiva, rica en fibra e ideal para preparar ensaladas de pasta ou pratos de pasta picantes. Sen glute e...

A Finestra sul Cielo

1PUFRA

Puré de manzana y fresa BIO

Puré de manzana y fresa elaborado 100% con fruta biológica cocida a baja temperatura, para conservar sus propiedades nutritivas. Sin espesantes ni colorantes. Contiene sólo los azúcares de la fruta. Una merienda o un postre lleno de naturaleza. Presentado en dos tarrinas de 100 gramos para una mayor comodidad....

ManukaSaúde

MH006

Mel de Manuka 250 g (MGO 250+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 250g e contido en MGO 250+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

machandel

MC005

Chícharos BIO Demeter

Os chícharos verdes orgánicos de Machandel son unha excelente fonte de proteínas vexetais, cunha alta concentración de vitaminas, encimas e antioxidantes. Ademais, é unha fonte de fibra que axuda a regular o tránsito intestinal e é rica en potasio, esencial para o bo funcionamento do sistema nervioso. Perfecto para usar en ensaladas ou acompañar as túas receitas. Coa certificación Demeter, a produción dos produtos Demeter e a súa distribución debe realizarse da forma máis respectuosa co medio ambiente posible. A responsabilidade cara á humanidade e co medio ambiente está en primeiro plano a cada paso.

Alta Alella

AA007

Vino Blanco PB Alta Alella bio 750ml

Alta Alella Pansa Blanca es un vino blanco seco de la D.O. Alella elaborado por la bodega Alta Alella. Se trata de un monovarietal de Pansa Blanca (Xarel·lo). La experiencia más pura: sabores afrutados de manzana y pera con notas de almendras verdes. Los viñedos son tratados mediante una agricultura ecológica y los racimos se recogen enteros y en buen estado sanitario para que se pueda hacer una corta maceración pelicular a baja temperatura y se obtenga una buena extracción de los aromas. Posteriormente se realiza un prensado ligero para obtener el mosto flor, el cual en último lugar fermenta en tinas de acero inoxidable a temperatura controlada de 15º.

Xerminal

GM013

Bolo de avea e cacao sen glute

O bolo de avea de cacao sen glute está elaborado con ingredientes 100% orgánicos e caracterízase pola súa textura suave e esponxosa, coa dozura do cacao e o sabor característico da avea. É ideal para toda a familia no almorzo ou como merenda. Disfruta deste delicioso bolo de avea sen glute con cacao.