Barra de chocolate con 75% de cacao

Referencia: AN152
Cantidade: 100 g
4,15 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
Alce Negro

Certificado por:

ORGÁNICA

IT-BIO-009 Agricultura Non UE

borde_favorito gardar para máis tarde

Barra de chocolate con cacao orgánico puro ao 75% cultivado na rexión de Talamanca, no sueste de Costa Rica, e certificado como Comercio Xusto. Perfecto para gozar dun momento de paz.

Masa de cacao*, azucre de cana* (23%), manteiga de cacao*, vaíñas de vainilla*. (Cacao mín. 75%).

Alérxenos:

Pode conter restos de leite e froitos secos.

* agricultura ecolóxica
kcal.588
kJ.2470
hidratos de carbono29
dos cales azucres24
proteína9
Graxas:47
dos que satura29
Fibra dietética11
Sal0,02
Outros 6 produtos na mesma categoría:

vivan

VI007

Chocolate Latte Macchiato Praline BIO

O chocolate branco e o chocolate escuro con crema de abelás forman un magnífico tándem potenciado cun café crocante. Un anaquiño de Italia, como saborear un latte macchiato sentado nunha terraza. BIO, libre de plástico e con certificación Rainforest.

vivan

VI034

Chocolate Negro 75% Panamá con Flor de Sal de Mallorca BIO

Co seu distintivo toque de sal, este chocolate negro cun 75% de cacao de Panamá transportache á praia virxe de Es Trenc, en Mallorca. Deste singular lugar extráese manualmente un exquisito sal mariño que florece formando fermosos cristais nas salinas circundantes. O alto contido de cacao ecolóxico de Panamá, moi aromático, e as notas de caramelo e malta do azucre de coco xeran un interesante xogo de sabores. 75% cacao para os amantes dos chocolates negros de intensidade moderada. Certificado BIO, libre de plástico, vegano e Rainforest.

vivan

VI006

Chocolate negro 70% con laranxa BIO

Este chocolate negro cunha porcentaxe de cacao do 70% engaiola co aroma afroitado do aceite esencial de laranxa. A frescura dos cítricos e as notas herbáceas do cacao orgánico da República Dominicana conforman unha sinfonía única. Libre de plásticos e certificado Rainforest.

iChoc

IC006

White Vanilla - Chocolate vegano blanco con vainilla Bourbon FAIRTRADE

El tremendo éxito de este sabor da la razón a los que, durante años, han considerado al White Vanilla de iChoc uno de los mejores chocolates blancos veganos del mundo. Delicado, cremoso y con un sabor que apenas se distingue del de los chocolates blancos a base de leche. Aderezado, además, con la más refinada de las especias: la apreciada vainilla Bourbon de Madagascar. ¡Una auténtica revolución vegana! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

iChoc

IC004

Super Nut - Chocolate vegano con avellanas FAIRTRADE

En todo surtido de chocolates que se precie no puede faltar un buen chocolate con avellanas. Es un clásico donde los haya. Nuestra versión vegana está llena a rebosar de irresistibles mitades y trocitos de avellana tostada, y aderezada con trigo sarraceno y el apreciado aceite de almendra. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

vivan

VI018

Chocolate con Leite 44% con Caramelo e Sal Rosa de Maras BIO

Un delicado chocolate con leite realzado con azucre de coco, anacos de caramelo crocantes e o exclusivo sal rosa de Maras, orixinario dos Andes peruanos. Dous sabores, doce e salgado, que contrastan na boca, fundíndose sobre o fondo do chocolate con leite nun estalido de sensacións. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

machandel

MC012

Chucrut BIO Demeter

O chucrut ten múltiples propiedades para o noso organismo: fortalece o sistema inmunitario, reduce os niveis de inflamación e mellora os trastornos dixestivos ademais de aportar vitaminas A, B1, B2 e C. Elaborado con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica e biodinámica e certificado co selo Demeter. Apto para unha dieta vegana e sen glute.

argital

AR30

Fango de arcilla solar bio

Barro xa preparado para o seu uso. Para aplicar nas costas, ombreiros, pescozo, cóbado, xeonllos, articulacións. Calórico. Sin conservantes....

A Finestra sul Cielo

1 COMBÚ

Alga Kombu BIO deshidratada

A alga kombu, de cor verde escuro e de consistencia dura, crece no mar ao norte de Hokkaido e é perfecta para engadir aos guisos de vexetais, tofu ou seitán. Tamén son ideais para cociñar verduras. O uso recomendado por persoa é de 5 gramos de algas crúas por persoa e semana....

Prezo básico -10%

A Finestra sul Cielo

1PANCE

Pan de molde tierno 5 cereales sin corteza 300g BIO

Pan de molde sin corteza tierno y ecológico elaborado con 5 cereales y con aceite de oliva virgen extra. Una combinación de copos de avena, espelta, cebada, centeno y trigo ideal para preparar sándwiches vegetales con tomate ecológico, verduras y pesto vegetal. Además no contiene azúcares añadidos.

A Finestra sul Cielo

1CREMCAO

Crema vegana ecolóxica de abelás e cacao

Unha crema de abelás con abelás de verdade? Descobre a nova crema de cacao de La Finestra sul Cielo, elaborada cun 60% de abelás ecolóxicas, azucre de néctar de flores de coco e cacao puro en po. Unha delicia para o padal, sen restos de leite e 100% ecolóxico. A mellor opción para untar os domingos filloas, bocadillos de media tarde ou para preparar as máis deliciosas sobremesas. Cremosa coma ningunha e sen nada que ocultar. Botella de vidro.

A Finestra sul Cielo

1BREGUI

Green Pea Break

Pausas de chícharos verdes crocantes, saborosas e irresistibles. Unha merenda rica en proteínas e sen aceite nin azucre engadido. Comer leguminosas nunca será tan doado cos novos breaks ecolóxicos e 100% vexetais de La Finestra sul Cielo. Só 83 kcal por porción.