Mel de Manuka 250 g (MGO 250+)

Ref: MH006
Cantidade: 0,25
36,30 €
Impostos incluídos
Cantidade
ManukaSaúde
borde_favorito gardar para máis tarde

Miel de Manuka sin pasteurizar en formato 250g y contenido MGO 250+, originaria de Nueva Zelanda, que se diferencia de otras mieles por su contenido en Metilglioxal (MGO), un compuesto natural, responsable de su actividad y de gran parte de sus propiedades.

O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, a través de estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

Miel de Manuka monofloral MGO 250+.

Certificado para conter polo menos 250 mg/Kg de metilglioxal.

Non apto para nenos menores de 12 meses. Almacenar nun lugar fresco e seco, por debaixo dos 25 °C.

kcal.335
kJ.1400
hidratos de carbono82,10
dos cales azucres82,10
proteína0
Graxas:0
dos que satura0
Sal0,03
Outros 6 produtos na mesma categoría:

ManukaSaúde

MH004

Mel de Manuka 250 g (MGO 100+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato de 250 g e contido en MGO 100+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH009

Mel de Manuka 500 g (MGO 400+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 500g e contido en MGO 400+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH005

Mel de Manuka 50 g (MGO 100+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 50g e contido en MGO 100+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH012

Doces con mel de Manuka e groselha negra (MGO 400+)

Estes doces suaves combinan a bondade do mel premium de Manuka de Nova Celandia co sabor afroitado fresco da groselha negra e un extra adicional de vitamina C. Feito con mel de Manuka MGO ™ 400 + mel de alta calidade, certificado polo seu contido natural de metilglioxal (400 mg/ kg). Este composto é o que fai que o mel de Manuka sexa tan especial, puro e cheo de propiedades. Con ingredientes 100% naturais, sen cores nin sabores artificiais.

ManukaSaúde

MH014

Doces con mel de Manuka e propóleo (MGO 400+)

Estes doces suaves combinan a bondade do mel premium de Manuka de Nova Zelanda, o poder protector natural do propóleo e un extra adicional de vitamina C. Feito con mel de Manuka MGO ™ 400 + mel de alta calidade, certificado polo seu contido en metilglioxal natural (400 mg/ kg). Este composto é o que fai que o mel de Manuka sexa tan especial, puro e cheo de propiedades. Con ingredientes 100% naturais, sen cores nin sabores artificiais.

ManukaSaúde

MH008

Miel de Manuka 250 g (MGO 400+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato de 250 g e contido en MGO 400+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

vivan

VI002

Chocolate negro con praliné de abelá ecolóxico

Unha tentación escura a base do mellor chocolate negro e unha delicada gianduja cun alto contido de abelás. Pura cremosidade sen leite de vaca: unha exquisita creación apta para padais veganos. Certificado BIO, Libre de Plásticos e Rainforest.

Alce Negro

AN011

tiburóns de trigo duro

Tiburóns de trigo duro italianos criados na meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. 100% ecolóxico e cun sabor único e inconfundible, típico da máis auténtica pasta italiana. Ideal para engadir a caldos de verduras....

A Finestra sul Cielo

1FAINFA

Fariña integral de espelta BIO

Fariña de espelta integral de agricultura ecolóxica envasada en atmosfera protectora. Ideal para a elaboración de calquera receita, xa sexa doce ou salgada....

Prezo básico -10%

Oficina de pasta

ODP004

Linguine con xenxibre e limón

Linguine con xenxibre e limón elaborado con ingredientes 100% orgánicos. O segredo desta pasta está no proceso, inspirada na tradición. Seleccionando a mellor sémola de trigo duro e utilizando un método de elaboración de pasta "bronzo" para conservar mellor o sabor de salsas e condimentos. 100% vegano....

argital

AR134

Xabón de tratamento de manchas BIO

O xabón de tratamento de manchas ARGITAL produce un efecto blanqueador grazas á súa escuma suave e delicada. O ácido fítico, unha substancia natural rica en fósforo que contén arroz e extracto de flor de manzanilla, axuda a manter a pel branca e sedosa. Produto sen conservantes....

Tamén che pode interesar

ManukaSaúde

MH004

Mel de Manuka 250 g (MGO 100+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato de 250 g e contido en MGO 100+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH005

Mel de Manuka 50 g (MGO 100+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 50g e contido en MGO 100+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH008

Miel de Manuka 250 g (MGO 400+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato de 250 g e contido en MGO 400+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH009

Mel de Manuka 500 g (MGO 400+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 500g e contido en MGO 400+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH011

Mel de Manuka 500 g (MGO 550+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 500g e contido en MGO 550+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.