Alce Negro
AN154
Tableta de chocolate negro 80% con granos de cacao
Chocolate negro puro 80% con granos de cacao. Unha explosión de sabor para padais que buscan o sabor máis ácido e intenso do chocolate....
Unha experiencia para coñecedores e amantes dos chocolates negros de calidade superior. Este chocolate negro de alta porcentaxe cativa pola súa pureza e delicadeza. O cacao ecolóxico máis selecto da República Dominicana dálle aromas únicos. 85% cacao para os amantes dos chocolates negros intensos. BIO, vegano, libre de plástico e certificado Rainforest.
Pasta de cacao*º, manteca de cacao*º, azúcar de caña integral*. Cacao: 85% mínimo. °Certificación de Rainforest Alliance
Pode conter restos de glute, leite, froitos secos.
Manter fresco e seco (15-18 °C)
kcal. | 621 |
---|---|
kJ. | 2564 |
hidratos de carbono | 20,40 |
dos cales azucres | 14 |
proteína | 8,20 |
Graxas: | 53,30 |
dos que satura | 33,60 |
Sal | 0,02 |
Alce Negro
AN154
Chocolate negro puro 80% con granos de cacao. Unha explosión de sabor para padais que buscan o sabor máis ácido e intenso do chocolate....
vivan
VI040
O primeiro chocolate ecolóxico para nenos, cun recheo de crema suave cuberto de chocolate fino con leite. En formato bar, é o irmán pequeno da tableta Choco con Leche for Kids de VIVANI. O favorito dos máis pequenos e amantes do bo chocolate con leite. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.
vivan
VI046
Imprescindible para todos os amantes da repostería: un chocolate de cobertura branca para chocolates, sobremesas, bolos e outras creacións. O formato desta tableta de 200 g garante un manexo cómodo. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.
Alce Negro
AN159
Cacao en po de agricultura ecolóxica cunha textura ideal para preparar todo tipo de coberturas, sobremesas e mesmo facer un delicioso chocolate quente....
vivan
VI047
O favorito dos máis pequenos e un clásico que non pode faltar en ningún fogar. O cacao en po soluble VIVANI Cavi Quick disólvese facilmente tanto no leite quente como no frío. A diferenza de moitos produtos similares no mercado, Cavi Quick non contén lecitina como emulsionante grazas a un innovador proceso de aglomeración. Certificado Bio, Vegano e Rainforest.
vivan
VI032
O non plus ultra en cacao. Pasta de cacao, manteiga de cacao, granos de cacao, punto. Máis puro non pode ser. Cunha boa dose de manteiga de cacao conséguese que, a pesar da súa gran intensidade, o chocolate se derrita suavemente en boca. O cacao de orixe dominicana é suave e lixeiramente afroitado, polo que non desborda o padal e desata unha formidable explosión de aromas a chocolate que, se se degustan correctamente, perduran na boca, antes de que os anacos de cacao se sumen á festa co seu crocante rústico. . Un produto para a maioría dos chocolateiros. Certificado BIO, libre de plástico, vegano e Rainforest.
Tiama Biografía
TI003
Difusor aromático Celestial Nymph Esperia. Unha fragrancia energizante cun toque cítrico e un corazón floral que che dá unha sensación soleada e veraniega. Co certificado AIAB, sendo o primeiro certificado en Italia de cosméticos orgánicos, creado para evitar produtos artificiais ou transxénicos. Libre de plástico.
Voelkel
VK008
Para este zume vexetal só se utilizan materias primas Demeter, procedentes da agricultura biodinámica. As cenorias, o apio e os tubérculos de remolacha vermella, naturalmente aromáticos, son prensados para conservar todos os seus nutrientes. Todos os ingredientes utilizados están libres de organismos modificados xeneticamente e proceden da agricultura ecolóxica, apoiando o cultivo rexional.
vivan
VI022
El cacao más selecto de la República Dominicana hace de este chocolate una experiencia gustativa singular por su aroma característico. El arándano, un superalimento, termina de redondear esta creación con un punto ácido y refrescante.Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos.. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.
Voelkel
VK006
Para este zume de remolacha vermella lactofermentada só se utilizan materias primas Demeter, procedentes da agricultura biodinámica. Os tubérculos de remolacha vermella, naturalmente aromáticos, son sometidos a un proceso de prensado para conservar todos os seus nutrientes, antes de combinalos con ácido láctico, realizando todo o proceso sen engadir sal. O proceso de lactofermentación...
A Finestra sul Cielo
1FRACO
Compota de amorodos de cultivo ecolóxico certificado. Obténse da cocción da froita e mesturala con concentrado de mazá. Cun mínimo do 60-70% da mellor froita. Compota untable ideal para almorzar ou merenda. Perfecto tamén para a elaboración das sobremesas. Sen azucres engadidos...
ManukaSaúde
MH007
Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 500g e contido en MGO 250+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.