Zume de vexetais ecolóxico

Ref: VK008
Cantidad: 700 ml
4,90 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
  • vegan
Voelkel

Certificado por:

ORGÁNICA

DE-ÖKO-007 Agricultura UE

borde_favorito gardar para máis tarde

Para este zume vexetal só se utilizan materias primas Demeter, procedentes da agricultura biodinámica. As cenorias, o apio e os tubérculos de remolacha vermella, naturalmente aromáticos, son prensados para conservar todos os seus nutrientes. Todos os ingredientes utilizados están libres de organismos modificados xeneticamente e proceden da agricultura ecolóxica, apoiando o cultivo rexional.

Zumo de zanahoria** (58,5%), zumo de remolacha** (30%), zumo de apio nabo** (10%), puré de cereza acerola*, zumo de limón**. *de garicultura ecológica. **Demeter y ecológico

* agricultura ecolóxica

Conservar en lugar fresco y seco. Una vez abierto, conservar en frigorífico y consumir en 3 días. Una vez abierto se recomienda conservar en nevera.

Outros 4 produtos na mesma categoría:

Voelkel

VK005

Zume de cenoria lactofermentado ecolóxico

Para este zume de cenoria lactofermentado só se utilizan materias primas Demeter, procedentes da agricultura biodinámica. As cenorias, naturalmente aromáticas, son sometidas a un proceso de prensado para conservar todos os seus nutrientes, antes de combinalas con ácido láctico, realizando todo o proceso sen engadir sal. O proceso de lactofermentación cambia o valor do pH da...

Voelkel

VK006

Zume de remolacha lactofermentado BIO

Para este zume de remolacha vermella lactofermentada só se utilizan materias primas Demeter, procedentes da agricultura biodinámica. Os tubérculos de remolacha vermella, naturalmente aromáticos, son sometidos a un proceso de prensado para conservar todos os seus nutrientes, antes de combinalos con ácido láctico, realizando todo o proceso sen engadir sal. O proceso de lactofermentación...

Voelkel

VK007

Zume de chucrut ecolóxico fermentado con lacto

Este zume de chucrut de repolo branco baixo en calorías refresca e estimula o corpo de forma natural. O zume sen diluir e recén prensado contén toda a gama de nutrientes necesarios, ideal para o xaxún. O proceso de lactofermentación modifica o valor do pH do produto, favorecendo a súa dixestión, estabiliza a mestura e engade unha lixeira acidez agradable. Todos os ingredientes empregados...

Voelkel

VK031

Batido de mango verde, col rizada e espinacas BIO

Un batido cremoso composto por ingredientes coidadosamente escollidos que combina á perfección o sabor afroitado do mango, o toque picante da raíz de xenxibre e a textura da col rizada e as espinacas. Esta gama de batidos verdes, sen azucre engadido, utiliza só ingredientes frescos da máis alta calidade alemá, libres de organismos modificados xeneticamente e procedentes de agricultores...

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

vivan

VI034

Chocolate Negro 75% Panamá con Flor de Sal de Mallorca BIO

Co seu distintivo toque de sal, este chocolate negro cun 75% de cacao de Panamá transportache á praia virxe de Es Trenc, en Mallorca. Deste singular lugar extráese manualmente un exquisito sal mariño que florece formando fermosos cristais nas salinas circundantes. O alto contido de cacao ecolóxico de Panamá, moi aromático, e as notas de caramelo e malta do azucre de coco xeran un interesante xogo de sabores. 75% cacao para os amantes dos chocolates negros de intensidade moderada. Certificado BIO, libre de plástico, vegano e Rainforest.

A Finestra sul Cielo

1PESTO

Pesto de verduras ecolóxica

Pesto de verduras elaborado con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Perfecto para combinar con pasta, quinoa o verduras....

Alce Negro

AN158

Crema de chocolate con abelás

Deliciosa crema de chocolate con abelás, elaborada con ingredientes de cultivo ecolóxico. Un auténtico pracer 100% saudable sen aceite de palma e sen tantas calorías nin azucre como as cremas de chocolate convencionais....

A Finestra sul Cielo

1BARDO

bardana orgánica

Cultivada durante séculos polos agricultores xaponeses, a raíz de bardana é unha das máis utilizadas en Xapón. Elabórase seguindo o método tradicional de conservación: a raíz córtase en tiras finas e despois sécase ao sol....

A Finestra sul Cielo

1PAFAR

Pan de espelta germinado

Pan de espelta germinado cocido ao forno e feito de grans germinados procedentes da agricultura ecolóxica. Sen fariña, sen levadura e con pouco sal e graxa. Ideal para preparar bocadillos o acompañar comidas....

Prezo básico -10%

Frullà

NN019

Puré de mazá e plátano Doypack

Puré cremoso de mazá e plátano de agricultura ecolóxica sen aditivos, conservantes nin colorantes. Doce naturalmente, non contén azucres engadidos e o seu cómodo formato Doypack permitirá gozar de todos os beneficios da froita dunha forma rápida e práctica.

Tamén che pode interesar

Voelkel

VK005

Zume de cenoria lactofermentado ecolóxico

Para este zume de cenoria lactofermentado só se utilizan materias primas Demeter, procedentes da agricultura biodinámica. As cenorias, naturalmente aromáticas, son sometidas a un proceso de prensado para conservar todos os seus nutrientes, antes de combinalas con ácido láctico, realizando todo o proceso sen engadir sal. O proceso de lactofermentación cambia o valor do pH da...

Voelkel

VK006

Zume de remolacha lactofermentado BIO

Para este zume de remolacha vermella lactofermentada só se utilizan materias primas Demeter, procedentes da agricultura biodinámica. Os tubérculos de remolacha vermella, naturalmente aromáticos, son sometidos a un proceso de prensado para conservar todos os seus nutrientes, antes de combinalos con ácido láctico, realizando todo o proceso sen engadir sal. O proceso de lactofermentación...

Voelkel

VK007

Zume de chucrut ecolóxico fermentado con lacto

Este zume de chucrut de repolo branco baixo en calorías refresca e estimula o corpo de forma natural. O zume sen diluir e recén prensado contén toda a gama de nutrientes necesarios, ideal para o xaxún. O proceso de lactofermentación modifica o valor do pH do produto, favorecendo a súa dixestión, estabiliza a mestura e engade unha lixeira acidez agradable. Todos os ingredientes empregados...