White Nougat Crisp - Barra de chocolate branco con praliné e crocante de abelás

Ref: VI041
Cantidad: 35 g
1,55 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
  • libre de plástico
  • vegan
vivan

Certificado por:

ORGÁNICA

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/non UE

borde_favorito gardar para máis tarde

Unha deliciosa creación en forma de bar. O crocante de abelás pon o broche final a un praliné cremoso de chocolate branco a base de bebida de arroz. O seu alto contido en abelás fai que case non se note que non contén leite de vaca. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

azúcar de caña integral*, crema de avellana* (23 %), manteca de cacao* 23 %, bebida de arroz en polvo* (sirope de arroz* desecado), crocante de avellanas 8 % (azúcar de caña integral*, avellanas, sirope de glucosa* (maiz)*, sirope de caramelo*), extracto de vainilla bourbon*.

Alérxenos:

Contiene frutos de cáscara. Puede contener trazas de gluten, leche.

* agricultura ecolóxica

Manter fresco e seco (15-18 °C)

kcal.586
kJ.2441
hidratos de carbono53,80
dos cales azucres41,70
proteína3,60
Graxas:39
dos que satura15,60
Sal0
Outros 6 produtos na mesma categoría:

iChoc

IC003

Classic - Chocolate vegano clásico FAIRTRADE

Puro y cremoso chocolate “con leche” sin leche, aderezado con trigo sarraceno, aceite de almendra, vainilla Bourbon y un toque de sal marina. Ideal como ingrediente para tus creaciones. ¡Deja volar la imaginación! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

iChoc

IC005

White Nougat Crisp - Chocolate blanco vegano con praliné y crocante de avellana FAIRTRADE

Este sabor, que en su día fue revolucionario, es hoy uno de los favoritos de muchos veganos aficionados al chocolate de todo el mundo. Un praliné de chocolate blanco y avellana con un crujiente crocante también de avellana. Aviso a navegantes: ¡es tremendamente adictivo! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

vivan

VI034

Chocolate Negro 75% Panamá con Flor de Sal de Mallorca BIO

Co seu distintivo toque de sal, este chocolate negro cun 75% de cacao de Panamá transportache á praia virxe de Es Trenc, en Mallorca. Deste singular lugar extráese manualmente un exquisito sal mariño que florece formando fermosos cristais nas salinas circundantes. O alto contido de cacao ecolóxico de Panamá, moi aromático, e as notas de caramelo e malta do azucre de coco xeran un interesante xogo de sabores. 75% cacao para os amantes dos chocolates negros de intensidade moderada. Certificado BIO, libre de plástico, vegano e Rainforest.

vivan

VI022

Chocolate escuro superior 70% con arándanos orgánicos

El cacao más selecto de la República Dominicana hace de este chocolate una experiencia gustativa singular por su aroma característico. El arándano, un superalimento, termina de redondear esta creación con un punto ácido y refrescante.Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos.. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

Alce Negro

AN238

Barra de chocolate negro con café arábica

Deliciosa barra de chocolate negro con café elaborado cun mínimo de 70% de cacao orgánico puro. Cun intenso sabor a café arábica, é a merenda ideal para os amantes do coñecido café moka, pero en tableta. Libre de lácteos e certificado de Comercio Xusto. Endulzado con azucre de cana ecolóxico....

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

machandel

MC010

Remolacha BIO Demeter

A remolacha é un alimento marabilloso cunhas propiedades nutricionais incribles que debemos ter sempre na nosa dieta. Aportan enerxía, son aliados contra a inflamación e axudan a desintoxicar o organismo. Tamén teñen un alto contido en ferro, tamén é rico en carotenoides, folatos e vitaminas B1, B2, B3 e B6. Machandel leva máis de 30 anos producindo produtos biodinámicos enlatados. Fano á súa maneira: en estreita colaboración cos seus produtores e con coidado dos seus clientes. Así conseguen produtos de bo gusto, saudables e honestos.

Alce Negro

AN118

Galletas de espelta con gotas de chocolate

Galletas frollini típicas de Italia, elaboradas con fariña de espelta con pepitas de chocolate. Unha delicia para o padal, ideal para combinar con calquera bebida de cereal, té ou café. Receita con aceite de oliva virxe extra e sen aceite de palma....

A Finestra sul Cielo

1 DE MARZO

Mugi miso (miso de cebada) 300 gr

O mugi miso, ou miso de cebada, contén unha alta proporción de cebada. A cocción ao vapor da soia e a maduración da soia, sales e cereais durante aproximadamente un ano, realizada en grandes cubas de cedro, confire a este alimento un sabor inconfundible e delicado. Miso ideal para a preparación de sopas, salsas e condimentos diversos.

Fior di Loto

FL001

Galletas digestive tubo BIO

Desayuna con las nuevas galletas digestive, con ingredientes 100% bio, integrales y vegetales. Unas galletas vegan en formato de tubo ricas en fibra y crujientes. Para comer solas, untarlas en la leche o para usarse como base de ricos pasteles. Deliciosas y sabrosas.

Yipsofilia

Y16

ELITE crema de rosas 50 ml

Rexuvenece e osixena. pel desvitalizada É unha extraordinaria emulsión natural que nutre e ilumina a pel cansa e sen vida. Proporciona unha gran riqueza en ácidos graxos esenciais e antioxidantes que evitan o envellecemento prematuro. Proporciona á pel elementos bioactivos cun efecto lifting que devolven o ton do rostro. CREMA ELITE ROSES está especialmente recomendada para...

A Finestra sul Cielo

1CAFCE

Cerealia

Deliciosa mestura de cereais, chicoria e froitos secos. Ideal para almorzar ou para calquera descanso que queiras facer durante o día. Listo para beber...