Galletas de espelta con gotas de chocolate

Ref: AN118
Cantidad: 300 gr
5,80 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
Alce Negro

Certificado por:

ORGÁNICA

IT-BIO-007 Agricultura UE/ NON-UE

borde_favorito gardar para máis tarde

Galletas frollini tipicas de Italia, elaboradas con harina de espelta con trocitos de chocolate. Una delicia para el paladar, ideal para combinar con cualquier bebida de cereales, té o café. Receta con aceite extravirgen de oliva y sin aceite de palma.

Harina de espelta* (53%), azúcar de caña*, gotas de chocolate* (14%) (azúcar de caña*, masa de cacao*, manteca de cacao*, emulgente: lecitina de girasol), aceite de oliva virgen extra* (13%), sirope de arroz*, miel*, puré de avellanas*, gasificantes: bicarbonato de amonio, bicarbonato de sodio, sal.

Alérxenos:

Contiene gluten y avellanas. Puede contener trazas de leche, huevos, sésamo, otros frutos de cáscara y soja

* agricultura ecolóxica
kcal.477
kJ.2003
hidratos de carbono63
dos cales azucres26
proteína7,40
Graxas:21
dos que satura5,80
Fibra dietética3
Sal0,40
Outros 3 produtos na mesma categoría:

Alce Negro

AN146

Galletas de espelta cubiertas de chocolate oscuro monodosis

Galletas de espelta crocantes, cubertas cunha deliciosa capa de chocolate negro. Nun cómodo paquete de 2 galletas, son a merenda ou a merenda perfecta onde queira que vaias. O seu formato é o preferido para nenos....

Alce Negro

AN123

galletas de espelta

Sabrosas e crocantes galletas de espelta ecolóxicas elaboradas sen conservantes nin aromas. Sen graxas hidroxenadas. Perfectos para mollarlos en calquera tipo de bebida de cereais así como para almorzar ou merenda....

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

A Finestra sul Cielo

1 AMAMIG

Masa de millo

O amasake de millo é unha crema doce e deliciosa ideal para consumir como sobremesa ou engadido con froita, marmelada de froitas, crema de abelás ou crema de améndoas. Tamén se pode utilizar como base para a preparación de pudim ou doces. A fermentación do cereal realízase engadindo koji, un fermento natural que transforma o millo nesta deliciosa crema, sen utilizar encimas artificiais. O A...

argital

AR156

BIO repelente de mosquitos

Repelente de mosquitos feito de aceites esenciais puros e extractos vexetais. Formulado para protexer contra picaduras de mosquitos. ...

Alce Negro

AN122

Galletas de trigo con cacao

Deliciosas galletas frollini de trigo con puro cacao. Non conteñen aromas e están elaborados con aceite de oliva virxe extra. Perfecto para os amantes do chocolate. Combinan perfectamente con calquera tipo de bebida e a calquera hora do día....

Alce Negro

AN054

Pasta de tomate ecolóxica

Pasta de tomate natural de cultivo ecolóxico feita con tomates frescos da zona de Emilia Romagna, madurados ao sol, no val de Mezzano en Italia. Sabroso e 100% natural, o seu proceso de elaboración non leva máis de 8 horas desde a colleita ata o envasado con pasteurización a baixa temperatura. Un básico que non pode faltar na nosa despensa ideal para preparar calquera tipo de...

vivan

VI005

Chocolate Negro 60% con Mazapán e Amaretto BIO

Unha delicia para os afeccionados ao chocolate con mazapán. O seu mazapán, elaborado exclusivamente con mel e améndoas ecolóxicos e realzado con auténtico amaretto, fúndese coa capa de chocolate negro (60% cacao) nunha obra de arte única. Libre de plásticos e certificado Rainforest.