Pasta Fettuccine Konjac ecolóxica

Ref: SLE05
Cantidade: 400 g
3,99 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
  • sen glúten
  • vegan
Máis delgado

Certificado por:

ORGÁNICA

CN-BIO-141 Agricultura non comunitaria

borde_favorito gardar para máis tarde

¿Te imaginas comer unos auténticos fettuccine con verduras sin apenas calorías? ¡El secreto está en el konjac orgánico de Slendier! Una raíz de origen japonés que se caracteriza por su alto contenido en fibra y su bajo aporte energético. Esta pasta es la alternativa ideal a los tradicionales fetuccine de trigo, menos digestivos y con una carga calórica muy superior. Apto para veganos y certificado Gluten Free.

Auga, fariña de konjac (5%).

* agricultura ecolóxica

Escorrer o líquido, enxágüe ben con auga, ferver en auga quente durante aproximadamente 1 minuto, escorrer e engadir a salsas para pasta, patacas fritas, sopas ou ensaladas.

kJ35
kcal8
graxas 0,5
de los cuales saturadas 0,1
hidratos de carbono0,5
de los cuales azúcares0,5
Fibra dietética 4
proteína 0,5
Sal0,01
Outros 5 produtos na mesma categoría:
Prezo básico -10%

Máis delgado

SLE10

Pasta konjac Penne BIO

Deliciosos y sorprendentes macarrones Slendier elaborados a base de konjac ecológico, un antiguo vegetal japonés utilizado durante miles de años para acompañar las comidas principales con un aporte muy bajo en calorías. Un plato que además es fuente de fibra y certificado sin gluten. Macarrones con salsa boloñesa vegana o mix de verduras y tofu… ¿Cuál eliges para comer? ...

Máis delgado

SLE01

Pasta Konjac Espaguetis BIO

Deliciosos e sorprendentes espaguetis Slendier elaborados con konjac ecolóxico, un antigo vexetal xaponés empregado durante miles de anos para acompañar as principais comidas cun contido calórico moi baixo. Un prato que tamén é fonte de fibra e certificado sen glute. Espaguetis con salsa boloñesa vegana ou mestura de verduras e tofu... Que escollas para comer? ...

Máis delgado

SLE06

Pasta konjac de pelo de anxo

Orixinal e deliciosa pasta de cabelo de anxo Slendier feita con konjac orgánico. Este vexetal de orixe xaponesa utilizouse durante miles de anos como acompañamento das principais comidas dos xaponeses debido ao seu baixo contido calórico. Un prato lixeiro e rápido de preparar, ideal para mesturar cun caldo de verduras de tempada. Ademais, está certificado sen glute e é apto para...

Máis delgado

SLE02

Pasta de arroz konjac

Sorprendente e lixeiro arroz Slendier preparado con konjac ecolóxico, unha antiga verdura de orixe xaponesa que se utilizou durante miles de anos como acompañamento dos pratos principais. O segredo deste produto é o seu baixo contido calórico e alto contido en fibra, o que o converte nunha alternativa ideal ao arroz tradicional. Nunca antes comer arroz foi tan doado! Certificado...

Máis delgado

SLE03

Pasta de fideos Konjac

Fideos feitos con konjac orgánico. Esta raíz, orixinaria do país xaponés, destaca polo seu baixo aporte calórico e o seu alto contido en fibra. Ademais, non contén glute e é apto para veganos. Prepara unha cea oriental con fideos Konjac e unha salsa de crema de coco e legumes... E sorprenderás a toda a familia! ...

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

Alce Negro

AN058

Salsa de tomate ecolóxica con verduras

Salsa de tomate con pequenos anacos de verduras (cenoria, apio e cebola), elaborada con ingredientes de primeira calidade sen conservantes nin colorantes. Para preservar toda a frescura e os nutrientes do tomate, o proceso de produción non dura máis de 8 horas desde a colleita ata o envasado final. Pasteurizado a baixa temperatura. Ideal para engadir directamente a pasta ou preparar deliciosos...

Quinoa Real

QR029

Granola ecolóxica de cacao e coco 100% libre de plástico

Granola de coco e cacao endulzada só con xarope de arroz, cunha textura que lembra a granola elaborada artesanalmente. Ideal para os que aman a dozura da froita tropical do coco con cacao 100% puro. Rico en fibra e certificado como sen glute e vegano. Nun recipiente 100% compostable, para reciclar directamente no recipiente orgánico e volver á natureza en forma de fertilizante.

A Finestra sul Cielo

TAMAÑO 3

Tamari BIO 1L

O tamari preparado con soia e sal, é un produto denso, rico e saboroso. Elaborado seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira), é ideal para enriquecer e aromatizar receitas a base de cereais, legumes, verduras, algas, arroz, pasta ou ensaladas.

Alce Negro

AN121

Galletas de trigo con iogur e mel

Galletas de trigo azucaradas cun toque de mel e aromatizadas con iogur. Sen graxas hidroxenadas e elaborados só con aceite de oliva virxe extra, son un manxar combinado con calquera tipo de bebida vexetal, té ou café....

Alce Negro

AN125

galletas de muesli

Todas as cousas boas do muesli en galletas únicas con copos de avea e anacos de mazá, pasas e noces. Feitas con trigo, son un pracer a calquera hora do día. Non contén graxas hidroxenadas nin aceite de palma....

Tamén che pode interesar

Máis delgado

SLE06

Pasta konjac de pelo de anxo

Orixinal e deliciosa pasta de cabelo de anxo Slendier feita con konjac orgánico. Este vexetal de orixe xaponesa utilizouse durante miles de anos como acompañamento das principais comidas dos xaponeses debido ao seu baixo contido calórico. Un prato lixeiro e rápido de preparar, ideal para mesturar cun caldo de verduras de tempada. Ademais, está certificado sen glute e é apto para...