• -10%

Pasta de fideos Konjac

Ref: SLE03
Cantidade: 400 g
3,99 € 10% de descuento
3,59 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
  • sen glúten
  • vegan
Máis delgado

Certificado por:

ORGÁNICA

NL-BIO-01 Agricultura no UE

borde_favorito gardar para máis tarde

Noodles elaborados a base de konjac de procedencia orgánica. Esta raíz originaria del país nipón destaca por su bajo aporte calórico y por su alto contenido en fibra. Además, no contiene gluten y es apta para veganos. Prepara una cena oriental con los noodles de Konjac y una salsa de crema de coco y legumbres… ¡Y sorprenderás a toda la familia!

Auga, fariña de konjac (5%).

* agricultura ecolóxica

Escorrer o líquido, enxágüe ben con auga, ferver en auga quente durante aproximadamente 1 minuto, escorrer e engadir a salsas para pasta, patacas fritas, sopas ou ensaladas.

kJ35
kcal8
graxas0,5
de los cuales saturadas0,1
hidratos de carbono 0,5
de los cuales azúcares 0,1
Fibra dietética 4
proteína0,5
Sal 0,01
Outros 5 produtos na mesma categoría:
Prezo básico -10%

Máis delgado

SLE02

Pasta de arroz konjac

Sorprendente e lixeiro arroz Slendier preparado con konjac ecolóxico, unha antiga verdura de orixe xaponesa que se utilizou durante miles de anos como acompañamento dos pratos principais. O segredo deste produto é o seu baixo contido calórico e alto contido en fibra, o que o converte nunha alternativa ideal ao arroz tradicional. Nunca antes comer arroz foi tan doado! Certificado...

Máis delgado

SLE05

Pasta Fettuccine Konjac ecolóxica

Imaxinas comer auténtico fettuccine con verduras sen apenas calorías? O segredo está no konjac orgánico de Slendier! Unha raíz de orixe xaponesa que se caracteriza polo seu alto contido en fibra e unha baixa aporte enerxético. Esta pasta é a alternativa ideal ao tradicional fettuccine de trigo, menos dixerible e cunha carga calórica moito maior. Apto para veganos e certificados...

Máis delgado

SLE01

Pasta Konjac Espaguetis BIO

Deliciosos e sorprendentes espaguetis Slendier elaborados con konjac ecolóxico, un antigo vexetal xaponés empregado durante miles de anos para acompañar as principais comidas cun contido calórico moi baixo. Un prato que tamén é fonte de fibra e certificado sen glute. Espaguetis con salsa boloñesa vegana ou mestura de verduras e tofu... Que escollas para comer? ...

Prezo básico -10%

Máis delgado

SLE10

Pasta konjac Penne BIO

Deliciosos y sorprendentes macarrones Slendier elaborados a base de konjac ecológico, un antiguo vegetal japonés utilizado durante miles de años para acompañar las comidas principales con un aporte muy bajo en calorías. Un plato que además es fuente de fibra y certificado sin gluten. Macarrones con salsa boloñesa vegana o mix de verduras y tofu… ¿Cuál eliges para comer? ...

Máis delgado

SLE06

Pasta konjac de pelo de anxo

Orixinal e deliciosa pasta de cabelo de anxo Slendier feita con konjac orgánico. Este vexetal de orixe xaponesa utilizouse durante miles de anos como acompañamento das principais comidas dos xaponeses debido ao seu baixo contido calórico. Un prato lixeiro e rápido de preparar, ideal para mesturar cun caldo de verduras de tempada. Ademais, está certificado sen glute e é apto para...

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

A Finestra sul Cielo

1 BAIXO

Arroz basmati BIO 100% compostable

Arroz basmati integral de agricultura ecolóxica, ideal para preparar receitas exóticas ou como guarnición de innumerables pratos. Rico en fibra e perfecto para combinar con aceite de oliva virxe extra, Gomasio ou salsa de soia. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!

Alce Negro

AN255

Tomate pelado ecolóxico en conserva 2,5 kg

Tomates enteiros pelados procedentes da agricultura ecolóxica. Caracterizados polo seu sabor natural e a súa potente cor vermella, o seu proceso de elaboración non dura máis de 8 horas desde a colleita ata o envasado con pasteurización a baixa temperatura. Un básico que non pode faltar na nosa despensa ideal para preparar calquera tipo de prato....

A Finestra sul Cielo

1SARA

Trigo sarraceno 100% compostable

O trigo sarraceno de La Finestra sul Cielo é moi rico en nutrientes e ten un sabor inconfundible. Tamén é de cultivo ecolóxico e envasado nunha atmosfera protexida para preservar mellor os nutrientes do produto. É ideal para combinar ao gusto con aceite de oliva virxe extra, salsa de soia ou Gomasio entre outros condimentos....

Alce Negro

AN014

Fusilli tricolor ecolóxico

Os fusilli tricolor de Alce Nero están feitos con trigo duro orgánico cultivado en Italia. A excelente sêmola que se obtén desta variedade de trigo duro despois do peneirado, mestúrase con auga de manancial dos Dolomitas. Os fusilli tricolor de Alce Nero son fonte de fibra e ideais para preparar pratos divertidos para os máis pequenos, podes acompañalos con salsas a base de tomate ou pesto. Delicioso!

A Finestra sul Cielo

1PAUSA

Descanso de trigo sarraceno

Merenda lixeira e crocante elaborada con trigo sarraceno e elaborada sen engadir aceites, graxas, especias nin queixos. Non está frito e é ideal como aperitivo ou para merendar entre comidas...

A Finestra sul Cielo

1 POLINT

Polenta de trigo integral instantánea

Polenta instantánea integral de agricultura ecolóxica. Ideal para preparar pratos tanto doces como salgados....

Tamén che pode interesar

Máis delgado

SLE06

Pasta konjac de pelo de anxo

Orixinal e deliciosa pasta de cabelo de anxo Slendier feita con konjac orgánico. Este vexetal de orixe xaponesa utilizouse durante miles de anos como acompañamento das principais comidas dos xaponeses debido ao seu baixo contido calórico. Un prato lixeiro e rápido de preparar, ideal para mesturar cun caldo de verduras de tempada. Ademais, está certificado sen glute e é apto para...

Máis delgado

SLE05

Pasta Fettuccine Konjac ecolóxica

Imaxinas comer auténtico fettuccine con verduras sen apenas calorías? O segredo está no konjac orgánico de Slendier! Unha raíz de orixe xaponesa que se caracteriza polo seu alto contido en fibra e unha baixa aporte enerxético. Esta pasta é a alternativa ideal ao tradicional fettuccine de trigo, menos dixerible e cunha carga calórica moito maior. Apto para veganos e certificados...