• -10%

Pasta konjac Penne BIO

Ref: SLE10
Cantidade: 400 g
3,99 € 10% de descuento
3,59 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
  • sen glúten
  • vegan
Máis delgado

Certificado por:

ORGÁNICA

Agricultura NO UE

borde_favorito gardar para máis tarde

Deliciosos y sorprendentes macarrones Slendier elaborados a base de konjac ecológico, un antiguo vegetal japonés utilizado durante miles de años para acompañar las comidas principales con un aporte muy bajo en calorías. Un plato que además es fuente de fibra y certificado sin gluten. Macarrones con salsa boloñesa vegana o mix de verduras y tofu… ¿Cuál eliges para comer?

Agua, harina de konjac* (Amorphophallus Konjac) (5%).

Alérxenos:

Contiene soja y derivados

* agricultura ecolóxica

Escorrer o líquido, enxágüe ben con auga, ferver en auga quente durante aproximadamente 1 minuto, escorrer e engadir a salsas para pasta, patacas fritas, sopas ou ensaladas.

kcal.8
kJ.35
hidratos de carbono0,5
dos cales azucres0,5
proteína0,5
Graxas:0,5
dos que satura0,1
Fibra dietética4
Sal0,01
Outros 5 produtos na mesma categoría:
Prezo básico -10%

Máis delgado

SLE03

Pasta de fideos Konjac

Fideos feitos con konjac orgánico. Esta raíz, orixinaria do país xaponés, destaca polo seu baixo aporte calórico e o seu alto contido en fibra. Ademais, non contén glute e é apto para veganos. Prepara unha cea oriental con fideos Konjac e unha salsa de crema de coco e legumes... E sorprenderás a toda a familia! ...

Máis delgado

SLE06

Pasta konjac de pelo de anxo

Orixinal e deliciosa pasta de cabelo de anxo Slendier feita con konjac orgánico. Este vexetal de orixe xaponesa utilizouse durante miles de anos como acompañamento das principais comidas dos xaponeses debido ao seu baixo contido calórico. Un prato lixeiro e rápido de preparar, ideal para mesturar cun caldo de verduras de tempada. Ademais, está certificado sen glute e é apto para...

Máis delgado

SLE05

Pasta Fettuccine Konjac ecolóxica

Imaxinas comer auténtico fettuccine con verduras sen apenas calorías? O segredo está no konjac orgánico de Slendier! Unha raíz de orixe xaponesa que se caracteriza polo seu alto contido en fibra e unha baixa aporte enerxético. Esta pasta é a alternativa ideal ao tradicional fettuccine de trigo, menos dixerible e cunha carga calórica moito maior. Apto para veganos e certificados...

Máis delgado

SLE01

Pasta Konjac Espaguetis BIO

Deliciosos e sorprendentes espaguetis Slendier elaborados con konjac ecolóxico, un antigo vexetal xaponés empregado durante miles de anos para acompañar as principais comidas cun contido calórico moi baixo. Un prato que tamén é fonte de fibra e certificado sen glute. Espaguetis con salsa boloñesa vegana ou mestura de verduras e tofu... Que escollas para comer? ...

Prezo básico -10%

Máis delgado

SLE02

Pasta de arroz konjac

Sorprendente e lixeiro arroz Slendier preparado con konjac ecolóxico, unha antiga verdura de orixe xaponesa que se utilizou durante miles de anos como acompañamento dos pratos principais. O segredo deste produto é o seu baixo contido calórico e alto contido en fibra, o que o converte nunha alternativa ideal ao arroz tradicional. Nunca antes comer arroz foi tan doado! Certificado...

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

Xerminal

GM014

Galletas de avea sen glute integrais

Galletas de avea sen glute integrais elaboradas con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. A avea integral dános un sabor tostado e un delicioso crocante. Ricos en fibra, son ideais para combinar con calquera tipo de bebida vexetal para o almorzo ou a merenda.

Alce Negro

AN241

Pesto vegano de tofu ecolóxico

Auténtica salsa pesto elaborada con tofu de orixe italiana, albahaca xenovesa, piñóns e aceite de oliva. Unha mestura única e saborosa perfecta para combinar con calquera tipo de pasta ou facer sofisticados aperitivos e canapés. Sen aceite de palma, colorantes nin potenciadores de sabor. ...

Prezo básico -10%

Xerminal

GM005

Galletas sin gluten de cacao

Crujiente e deliciosa mestura de cacao e vainilla para alegrar os almorzos e os petiscos do día a día. Presentando unha divertida forma de dúas cores, estas galletas sen glute son perfectas para os afeccionados ás mesturas doces e salgadas. Con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica.

Voelkel

VK005

Zume de cenoria lactofermentado ecolóxico

Para este zume de cenoria lactofermentado só se utilizan materias primas Demeter, procedentes da agricultura biodinámica. As cenorias, naturalmente aromáticas, son sometidas a un proceso de prensado para conservar todos os seus nutrientes, antes de combinalas con ácido láctico, realizando todo o proceso sen engadir sal. O proceso de lactofermentación cambia o valor do pH da...

Frullà

NN023

Baby Frullà puré de manzana y melocotón 100gr

Puré de manzana y melocotón procedentes de cultivo ecológico sin conservantes, aditivos ni azúcar añadido. Presentado en un práctico envase con cierre para disfrutar en cualquier momento del día. ¡Ideal como merienda o desayuno para los más pequeños!

Tamén che pode interesar

Máis delgado

SLE06

Pasta konjac de pelo de anxo

Orixinal e deliciosa pasta de cabelo de anxo Slendier feita con konjac orgánico. Este vexetal de orixe xaponesa utilizouse durante miles de anos como acompañamento das principais comidas dos xaponeses debido ao seu baixo contido calórico. Un prato lixeiro e rápido de preparar, ideal para mesturar cun caldo de verduras de tempada. Ademais, está certificado sen glute e é apto para...

Máis delgado

SLE05

Pasta Fettuccine Konjac ecolóxica

Imaxinas comer auténtico fettuccine con verduras sen apenas calorías? O segredo está no konjac orgánico de Slendier! Unha raíz de orixe xaponesa que se caracteriza polo seu alto contido en fibra e unha baixa aporte enerxético. Esta pasta é a alternativa ideal ao tradicional fettuccine de trigo, menos dixerible e cunha carga calórica moito maior. Apto para veganos e certificados...

Prezo básico -10%

Máis delgado

SLE03

Pasta de fideos Konjac

Fideos feitos con konjac orgánico. Esta raíz, orixinaria do país xaponés, destaca polo seu baixo aporte calórico e o seu alto contido en fibra. Ademais, non contén glute e é apto para veganos. Prepara unha cea oriental con fideos Konjac e unha salsa de crema de coco e legumes... E sorprenderás a toda a familia! ...