Estrellitas de trigo bio
Sémola de trigo duro de agricultura ecolóxica
Contiene gluten . Puede contener trazas de huevo, soja, mostaza y derivados
Para preparar 500 g de pasta, ferva uns 5 litros de auga con sal. Despeje a pasta e cociña durante o tempo de cocción especificado, mexendo de cando en vez, cociña durante o tempo de cocción especificado, escorrer, sazonar ao gusto e servir.
kcal | 356 |
---|---|
kJ | 1508 |
graxas | 1,6 |
Das cales saturas | 0,4 |
hidratos de carbono | 72,4 |
dos cales azucres | 2,6 |
Fibra dietética | 2,8 |
proteína | 11,5 |
Sal | <0,01 |
Alce Negro
AN207
fideos de trigo duro
Tagliatelle de trigo duro da meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. As variedades cultivadas, entre as que se atopan Senatone Capelli, SImeto e Quadrato, están elaboradas seguindo un rigoroso proceso de elaboración que permite obter unha pasta ecolóxica cun sabor único e inconfundible....
Alce Negro
AN012
lasaña de trigo duro
Lasaña de trigo duro Alce Nero elaborada con trigo ecolóxico 100% italiano. Esta lasaña destaca pola súa consistencia máis rugosa e porosa, que absorbe mellor os condimentos e salsas, ofrecendo un sabor máis intenso. É posible cociñalo directamente no forno, sen precociñar, para unha preparación máis rápida. Unha opción que adorará a toda a familia!...
Alce Negro
AN013
Arcos de trigo duro ecolóxico
A pasta Alce Nero caracterízase por ser da máxima calidade ecolóxica e polo rigoroso proceso de elaboración que utiliza auga de manancial dos Dolomitas e a técnica tradicional do bronce para crear unha pasta sempre ao punto. Grazas á súa forma, os farfalles/bows de trigo duro Alce Nero tamén son ideais para usar en ensaladas de pasta no verán.
Alce Negro
AN218
Penne de espelta integral
Pasta 100% integral elaborada só cun tipo de espelta italiana chamada Triticum dioccum, cultivada no centro de Italia nas zonas da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. De sabor lixeiramente doce e textura áspera, son os penne ideais para combinar con calquera tipo de salsa....
A Finestra sul Cielo
1SOFSEN
Bolos de arroz sen sal
Filloas de arroz sen sal elaboradas con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Ideal para facer aperitivos ou para untar con guacamole, hummus, tahini, paté de verduras ou calquera outra crema untable. Sen glute. 19 kcal por filloa.
A Finestra sul Cielo
1MIG
Millo pelado 100% compostable
Millo de agricultura ecolóxica, fácil de dixerir e moi enérxico. Pódese combinar con vexetais, engadir a sopas e ensaladas ou usar como substituto de pasta e arroz. Tamén se poden preparar hamburguesas vexetais. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!
A Finestra sul Cielo
1 PAX
pan de trigo germinado
Pan de trigo germinado cocido ao forno e feito de grans germinados procedentes da agricultura ecolóxica. Sen fariña, sen levadura e con pouco sal e graxa. Ideal para preparar bocadillos o acompañar comidas....
A Finestra sul Cielo
1 FUSIBLE
Fusilli de trigo sarraceno
Fusilli de trigo sarraceno procedente da agricultura ecolóxica. Un cereal que contén minerais, antioxidantes e un alto contido en fibra, moi beneficioso para a saúde. Auténtica pasta 100% italiana ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou para engadir a ensaladas. Sen glúten. ...
A Finestra sul Cielo
1MINIRO
Mini galletas de trigo con romeu
Mini galletas de trigo con romeu elaboradas con ingredientes procedentes de agricultura ecológica. O substituto ideal do pan para acompañar as comidas ou combinar con paté de verduras, tahini, amasake, etc...
A Finestra sul Cielo
1RIRO
Arroz integral vermello salvaxe
O arroz integral vermello salvaxe, de agricultura ecolóxica, é ideal para preparar receitas exóticas ou como guarnición de moitos tipos de pratos. É perfecto para combinar con calquera condimento como aceite de oliva virxe extra, Gomasio ou salsa de soia e inclúese nunha completa liña de arroces especiais con arroz basmati branco, arroz basmati integral e...