Tagliatelle de trigo con espinacas bio
La pasta en formato tagliatelle de trigo con espinacas duro ecológica IRIS se produce con una mezcla de granos cuidadosamente seleccionados por ellos de su propia cosecha, para garantizar un producto con un alto valor nutricional y con una óptima resistencia a la cocción. Toda la elaboración responde plenamente al método tradicional, con dibujo en bronce, para obtener una pasta agradablemente más rugosa y porosa, ideal para absorber y realzar las salsas.
Sémola de trigo duro*, espinacas en polvo* (1,9%) *procedentes de la agricultura ecológica
Contiene gluten . Puede contener trazas de huevo, soja, mostaza y derivados
Para preparar 500 g de pasta, ferva uns 5 litros de auga con sal. Despeje a pasta e cociña durante o tempo de cocción especificado, mexendo de cando en vez, cociña durante o tempo de cocción especificado, escorrer, sazonar ao gusto e servir.
kcal | 355 |
---|---|
kJ | 1503 |
graxas | 1,6 |
Das cales saturas | 0,4 |
hidratos de carbono | 73 |
dos cales azucres | 3,4 |
Fibra dietética | 3,3 |
proteína | 11 |
Sal | 0,02 |
Alce Negro
AN007
espaguetis de trigo duro
Pasta tradicional italiana elaborada con trigo italiano procedente da agricultura ecolóxica. Cun sabor auténtico e inconfundible, é ideal para combinar con verduras sen salsas ou con salsa de tomate, pesto ou calquera outro...
Alce Negro
AN001
Espaguetis de trigo integral
Auténtica pasta tradicional italiana elaborada con trigo ecolóxico cultivado na meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. Rico en fibra e cun maior contido proteico. O seu rigoroso proceso de selección permite obter unha pasta cun sabor único e inconfundible, ideal para combinar con calquera tipo de salsa....
Alce Negro
AN217
Espaguetis de espelta integral
Espaguetes elaborados exclusivamente con espelta enteira italiana cultivada nas rexións da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. Destaca polas súas características nutricionais e o seu alto contido en fibra. Para combinar con calquera tipo de salsa....
A Finestra sul Cielo
1 PESO
Penne de chícharos verdes
Pennes de chícharos verdes sorprendentes, feitos con ingredientes de cultivo ecolóxico. Cun alto contido en proteínas e fibra, esta pasta convértese nunha perfecta aliada na cociña, aportando ademais vitaminas e minerais propios deste chícharo. A súa orixinal cor verde e o seu agradable sabor son ideais para combinar estes legumes cunha crema de froitos secos, cunha salsa vexetal...
Voelkel
VK027
Vinagre de mazá ecolóxico sen filtrar
Este vinagre de mazá naturalmente turbio elabórase seguindo o método tradicional: en primeiro lugar, o zume natural do prensado das mazás é fermentado para convertelo en viño. Despois, transfórmase en vinagre de mazá fino e picante. Finalmente, sen filtrar nin pasteurizar, está coidadosamente envasado, conservando todas as súas propiedades. Ideal para aderezar ensaladas e para o coidado...
A Finestra sul Cielo
1AMA
Amasar arroz integral
O amasake de arroz integral é unha crema doce e deliciosa ideal para consumir como sobremesa ou engadindo froita, marmelada de froitas, crema de abelás ou crema de améndoas. Tamén se pode utilizar como base para a preparación de pudim ou doces. A fermentación do cereal realízase engadindo koji, un fermento natural que transforma o arroz cocido nesta deliciosa crema, sen utilizar encimas...
Vivibio
VBIO518
Bebida de avea sen glute
Bebida de avea sen glute elaborada con só dous ingredientes: auga e avea ecolóxica. Ademais de ter un baixo contido en graxa e non conter azucres engadidos, esta referencia ten unha textura con corpo que o converte na alternativa ideal ao leite de vaca. Certificado sen glute e 100% vexetal.
Voelkel
VK031
Batido de mango verde, col rizada e espinacas BIO
Un batido cremoso composto por ingredientes coidadosamente escollidos que combina á perfección o sabor afroitado do mango, o toque picante da raíz de xenxibre e a textura da col rizada e as espinacas. Esta gama de batidos verdes, sen azucre engadido, utiliza só ingredientes frescos da máis alta calidade alemá, libres de organismos modificados xeneticamente e procedentes de agricultores...
A Finestra sul Cielo
1GOMAL
Gummi con algas BIO
Variación de gomasio natural elaborado con algas seguindo a receita tradicional a base de sésamo torrado. Ideal para usar directamente en pratos de cereais ou vexetais....
Oficina de pasta
ODP004
Linguine con xenxibre e limón
Linguine con xenxibre e limón elaborado con ingredientes 100% orgánicos. O segredo desta pasta está no proceso, inspirada na tradición. Seleccionando a mellor sémola de trigo duro e utilizando un método de elaboración de pasta "bronzo" para conservar mellor o sabor de salsas e condimentos. 100% vegano....