Arcos de trigo duro ecolóxico

Ref: AN013
Cantidade: 500 g
2,30 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
Alce Negro

Certificado por:

ORGÁNICA

IT-BIO-009 Agricultura UE

borde_favorito gardar para máis tarde

A pasta Alce Nero caracterízase por ser da máxima calidade ecolóxica e polo rigoroso proceso de elaboración que utiliza auga de manancial dos Dolomitas e a técnica tradicional do bronce para crear unha pasta sempre ao punto. Grazas á súa forma, os farfalles/bows de trigo duro Alce Nero tamén son ideais para usar en ensaladas de pasta no verán.

Sémola integral de trigo duro*

Alérxenos:

Contiene cereales con gluten y derivados

* agricultura ecolóxica

Hervir al gusto

kcal.353
kJ.1483
hidratos de carbono72
dos cales azucres2,50
proteína12
Graxas:1,20
dos que satura0,20
Fibra dietética3
Outros 6 produtos na mesma categoría:

Alce Negro

AN011

tiburóns de trigo duro

Tiburóns de trigo duro italianos criados na meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. 100% ecolóxico e cun sabor único e inconfundible, típico da máis auténtica pasta italiana. Ideal para engadir a caldos de verduras....

Alce Negro

AN014

Fusilli tricolor ecolóxico

Os fusilli tricolor de Alce Nero están feitos con trigo duro orgánico cultivado en Italia. A excelente sêmola que se obtén desta variedade de trigo duro despois do peneirado, mestúrase con auga de manancial dos Dolomitas. Os fusilli tricolor de Alce Nero son fonte de fibra e ideais para preparar pratos divertidos para os máis pequenos, podes acompañalos con salsas a base de tomate ou pesto. Delicioso!

Alce Negro

AN207

fideos de trigo duro

Tagliatelle de trigo duro da meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. As variedades cultivadas, entre as que se atopan Senatone Capelli, SImeto e Quadrato, están elaboradas seguindo un rigoroso proceso de elaboración que permite obter unha pasta ecolóxica cun sabor único e inconfundible....

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

Alce Negro

AN005

Fusilli de trigo duro integral

Fusilli de trigo integral elaborado con trigo italiano ecolóxico da meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. Rico en fibra e cun maior contido proteico. Ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou para engadir a ensaladas....

Alce Negro

AN202

Doces balsámicos con mel de eucalipto e propóleo

Doces balsámicos con mel de eucalipto e propóleo procedentes da agricultura ecolóxica. O compañeiro de viaxe ideal para aquelas gorxas sensibles aos cambios de temperatura. Axuda a desinflar e calmar o pescozo....

A Finestra sul Cielo

1BREGUI

Green Pea Break

Pausas de chícharos verdes crocantes, saborosas e irresistibles. Unha merenda rica en proteínas e sen aceite nin azucre engadido. Comer leguminosas nunca será tan doado cos novos breaks ecolóxicos e 100% vexetais de La Finestra sul Cielo. Só 83 kcal por porción.

Prezo básico -10%

Xerminal

GM009

Galletas sen glute recheas de crema de arándanos

Deliciosas galletas de arroz e millo recheas de crema de arándanos. Con ingredientes 100% orgánicos, estas sabrosas galletas tamén están certificadas sen glute. O pracer ideal para os amantes dos froitos vermellos.

A Finestra sul Cielo

1MINIRO

Mini galletas de trigo con romeu

Mini galletas de trigo con romeu elaboradas con ingredientes procedentes de agricultura ecológica. O substituto ideal do pan para acompañar as comidas ou combinar con paté de verduras, tahini, amasake, etc...

Tamén che pode interesar

Alce Negro

AN003

Penne de trigo duro integral

Penne de trigo integral italiano cultivado de forma artesanal, sen pesticidas nin herbicidas. Elaborado mediante trafilado de bronce, unha técnica artesanal que dá á pasta unha textura rugosa, ideal para absorber mellor calquera tipo de salsa que se lle engada. Rico en fibra e cun maior contido proteico....

Alce Negro

AN007

espaguetis de trigo duro

Pasta tradicional italiana elaborada con trigo italiano procedente da agricultura ecolóxica. Cun sabor auténtico e inconfundible, é ideal para combinar con verduras sen salsas ou con salsa de tomate, pesto ou calquera outro...

Alce Negro

AN010

fusilli de trigo duro

Fusilli de trigo italiano ecolóxico elaborado cun rigoroso proceso de produción que lle confire un sabor único e inconfundible. A técnica de corte empregada, denominada trafilado de bronce, dálle unha textura rugosa ideal para absorber máis facilmente calquera salsa ou condimento empregado....

Alce Negro

AN228

Fideos para fideua

Fideos curtos semiintegrais elaborados con sémola ecolóxica, ideais para fideuá. Orixinario de Trentino, no sur de Italia, a súa textura e sabor al dente son tradicionais e únicos, típicos de toda a gama Alce Nero. Pódese acompañar con calquera tipo de salsa ou caldo....