penne deletreado

Ref: AN221
Cantidade: 500 g
3,49 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
  • libre de plástico
Alce Negro

Certificado por:

ORGÁNICA

IT-BIO-009 Agricultura Italia

borde_favorito gardar para máis tarde
Artesanales y orgánicos penne de espelta blanca italianos, elaborados al trafilado al bronce. Esta técnica permite que sean rugosos y abosrvan mejor las salsas y condimentos.

Harina de espelta*.

* agricultura ecolóxica

Hervir durante 10 minutos.

kcal.347
kJ.1469
hidratos de carbono68
dos cales azucres2,20
proteína12
Graxas:1,80
dos que satura0,20
Fibra dietética3,90
Sal0
Outros 6 produtos na mesma categoría:

Alce Negro

AN220

espaguetes de espelta

Deliciosos espaguetis feitos con espelta branca italiana, un dos cereais máis antigos e nutritivos do planeta. En comparación coa pasta de trigo, é máis dixerible, ten un contido calórico inferior e un sabor lixeiramente doce. Ideal para combinar con calquera tipo de salsa! Ademais, o seu envase é 100% papel e sen plástico, polo que deste xeito contribúe a salvagardar o noso planeta.

Alce Negro

AN222

Fusilli de espelta

Delicioso fusilli de espelta branca italiana feito a man. Textura áspera e sabor lixeiramente doce. Ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou engadir a ensaladas....

Alce Negro

AN218

Penne de espelta integral

Pasta 100% integral elaborada só cun tipo de espelta italiana chamada Triticum dioccum, cultivada no centro de Italia nas zonas da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. De sabor lixeiramente doce e textura áspera, son os penne ideais para combinar con calquera tipo de salsa....

Alce Negro

AN219

Fusilli de espelta integral

O fusilli máis auténtico, elaborado con espelta orgánica cultivada nas rexións da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. Destaca polas súas características nutricionais e o seu alto contido en fibra. Para combinar con calquera tipo de salsa ou facer ensaladas de pasta...

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

Alce Negro

AN058

Salsa de tomate ecolóxica con verduras

Salsa de tomate con pequenos anacos de verduras (cenoria, apio e cebola), elaborada con ingredientes de primeira calidade sen conservantes nin colorantes. Para preservar toda a frescura e os nutrientes do tomate, o proceso de produción non dura máis de 8 horas desde a colleita ata o envasado final. Pasteurizado a baixa temperatura. Ideal para engadir directamente a pasta ou preparar deliciosos...

Voelkel

VK002

Zume de froitas vermellas Demeter BIO

Unha coidada selección das mellores froitas como uvas vermellas, amorodos, amoras e amoras, mesturadas con mazás aromáticas, combínanse para crear este delicioso zume multifroita. Todos os ingredientes utilizados están libres de organismos modificados xeneticamente e proceden da agricultura ecolóxica, apoiando o cultivo rexional....

A Finestra sul Cielo

1BUL

Bulgur 100% compostable

Bulgur de agricultura ecolóxica, cun alto contido en fibra e fonte de proteínas. De fácil dixestión, é ideal para engadir a sopas, combinar con verduras ou facer deliciosas croquetas e hamburguesas. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Agora en envases 100% compostables!

argital

AR16

Gel íntimo vexetal BIO

Xel íntimo vexetal moi suave cun pH semellante ao da vaxina. Sin conservantes ni SLS....

A Finestra sul Cielo

1VIBALMO

Vinagre balsámico de Módena ecolóxico

Vinagre balsámico de Módena elaborado con uvas procedentes de agricultura ecológica. Ideal para engadir a ensaladas e darlle un sabor e cremosidade excepcional....

Tamén che pode interesar

Alce Negro

AN217

Espaguetis de espelta integral

Espaguetes elaborados exclusivamente con espelta enteira italiana cultivada nas rexións da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. Destaca polas súas características nutricionais e o seu alto contido en fibra. Para combinar con calquera tipo de salsa....

Alce Negro

AN218

Penne de espelta integral

Pasta 100% integral elaborada só cun tipo de espelta italiana chamada Triticum dioccum, cultivada no centro de Italia nas zonas da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. De sabor lixeiramente doce e textura áspera, son os penne ideais para combinar con calquera tipo de salsa....

Alce Negro

AN220

espaguetes de espelta

Deliciosos espaguetis feitos con espelta branca italiana, un dos cereais máis antigos e nutritivos do planeta. En comparación coa pasta de trigo, é máis dixerible, ten un contido calórico inferior e un sabor lixeiramente doce. Ideal para combinar con calquera tipo de salsa! Ademais, o seu envase é 100% papel e sen plástico, polo que deste xeito contribúe a salvagardar o noso planeta.