Fusilli de espelta integral

Ref: AN219
Cantidade: 500 g
2,99 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
  • libre de plástico
Alce Negro

Certificado por:

ORGÁNICA

IT-BIO-009 Agricultura Italia

borde_favorito gardar para máis tarde

Los fusilli más auténticos, elaborados con espelta orgánica cultivada en las regiones de la Toscana, Umbría, Marche y Emilia Romagna. Destaca por sus características nutritivas  y su alto contenido en fibra. Para combinar con cualquier tipo de salsa o hacerte ensaladas de pasta. Plastic free.

Harina integral de espelta*, agua.

* agricultura ecolóxica

Ferva durante 11 minutos.

kcal.350
kJ.1460
hidratos de carbono67
dos cales azucres3
proteína14
Graxas:1,60
dos que satura0,30
Fibra dietética6
Sal0
Outros 6 produtos na mesma categoría:
Prezo básico -10%

Alce Negro

AN222

Fusilli de espelta

Delicioso fusilli de espelta branca italiana feito a man. Textura áspera e sabor lixeiramente doce. Ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou engadir a ensaladas....

Alce Negro

AN218

Penne de espelta integral

Pasta 100% integral elaborada só cun tipo de espelta italiana chamada Triticum dioccum, cultivada no centro de Italia nas zonas da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. De sabor lixeiramente doce e textura áspera, son os penne ideais para combinar con calquera tipo de salsa....

Alce Negro

AN220

espaguetes de espelta

Deliciosos espaguetis feitos con espelta branca italiana, un dos cereais máis antigos e nutritivos do planeta. En comparación coa pasta de trigo, é máis dixerible, ten un contido calórico inferior e un sabor lixeiramente doce. Ideal para combinar con calquera tipo de salsa! Ademais, o seu envase é 100% papel e sen plástico, polo que deste xeito contribúe a salvagardar o noso planeta.

Alce Negro

AN221

penne deletreado

Penne de espelta branca italiana artesanal e ecolóxico, elaborado mediante debuxo en bronce. Esta técnica permite que sexan ásperas e absorban mellor salsas e condimentos....

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

A Finestra sul Cielo

1 CREMAS

batido de manteiga de cacahuete

Manteiga de cacahuete elaborada con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Cunha textura cremosa e auténtico sabor a cacahuete tostado, esta referencia é ideal para untar sobre torradas e engadir por riba rebanadas de plátano e cacao cru. Unha delicia sen glute para o padal e fonte de proteína vexetal. ...

A Finestra sul Cielo

1RAWCA

Energy ball cacao e laranxa sen glute BIO

¿Amante do cacao e da laranxa? Chegan as primeiras bólas de enerxía que combinan estes dous ingredientes xunto con dátiles e froitos secos. Un chocolate deliciosamente enerxético cun alto contido en fibra. En formato monodose para levar a todas partes. ...

A Finestra sul Cielo

1BREMA

pausa de millo

Merenda lixeira e crocante feita con millo e elaborada sen engadir aceites, graxas, especias nin queixos. Non está frito e é ideal como aperitivo ou para merendar entre comidas...

A Finestra sul Cielo

1FRUCO

Compota de froitos do bosque

Compota de froitas do bosque procedente de agricultura ecolóxica certificada. Obténse da cocción da froita e mesturala con concentrado de mazá. Cun mínimo do 60-70% da mellor froita. Compota untable ideal para almorzar ou merenda. Perfecto tamén para a elaboración das sobremesas. Sen azucres engadidos...

Voelkel

VK026

Kombucha cereixa e menta BIO 330ml

Kombucha é unha bebida de té fermentado refrescante e energizante. A harmoniosa combinación de té verde, herbas aromáticas, menta e zume de cereixa orgánico dan a este refresco fermentado e lixeiramente efervescente un sabor incomparable. Sen aditivos nin concentrados, só inclúe ingredientes 100% naturais, conservados por pasteurización. Ao non incluír o filtrado no teu proceso...

Tamén che pode interesar

Alce Negro

AN217

Espaguetis de espelta integral

Espaguetes elaborados exclusivamente con espelta enteira italiana cultivada nas rexións da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. Destaca polas súas características nutricionais e o seu alto contido en fibra. Para combinar con calquera tipo de salsa....

Alce Negro

AN218

Penne de espelta integral

Pasta 100% integral elaborada só cun tipo de espelta italiana chamada Triticum dioccum, cultivada no centro de Italia nas zonas da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. De sabor lixeiramente doce e textura áspera, son os penne ideais para combinar con calquera tipo de salsa....