Fusilli de espelta integral
Los fusilli más auténticos, elaborados con espelta orgánica cultivada en las regiones de la Toscana, Umbría, Marche y Emilia Romagna. Destaca por sus características nutritivas y su alto contenido en fibra. Para combinar con cualquier tipo de salsa o hacerte ensaladas de pasta. Plastic free.
Harina integral de espelta*, agua.
Ferva durante 11 minutos.
kcal. | 350 |
---|---|
kJ. | 1460 |
hidratos de carbono | 67 |
dos cales azucres | 3 |
proteína | 14 |
Graxas: | 1,60 |
dos que satura | 0,30 |
Fibra dietética | 6 |
Sal | 0 |
Alce Negro
AN222
Fusilli de espelta
Delicioso fusilli de espelta branca italiana feito a man. Textura áspera e sabor lixeiramente doce. Ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou engadir a ensaladas....
Alce Negro
AN218
Penne de espelta integral
Pasta 100% integral elaborada só cun tipo de espelta italiana chamada Triticum dioccum, cultivada no centro de Italia nas zonas da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. De sabor lixeiramente doce e textura áspera, son os penne ideais para combinar con calquera tipo de salsa....
Alce Negro
AN220
espaguetes de espelta
Deliciosos espaguetis feitos con espelta branca italiana, un dos cereais máis antigos e nutritivos do planeta. En comparación coa pasta de trigo, é máis dixerible, ten un contido calórico inferior e un sabor lixeiramente doce. Ideal para combinar con calquera tipo de salsa! Ademais, o seu envase é 100% papel e sen plástico, polo que deste xeito contribúe a salvagardar o noso planeta.
Alce Negro
AN221
penne deletreado
Penne de espelta branca italiana artesanal e ecolóxico, elaborado mediante debuxo en bronce. Esta técnica permite que sexan ásperas e absorban mellor salsas e condimentos....
A Finestra sul Cielo
1 CREMAS
batido de manteiga de cacahuete
Manteiga de cacahuete elaborada con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Cunha textura cremosa e auténtico sabor a cacahuete tostado, esta referencia é ideal para untar sobre torradas e engadir por riba rebanadas de plátano e cacao cru. Unha delicia sen glute para o padal e fonte de proteína vexetal. ...
A Finestra sul Cielo
1RAWCA
Energy ball cacao e laranxa sen glute BIO
¿Amante do cacao e da laranxa? Chegan as primeiras bólas de enerxía que combinan estes dous ingredientes xunto con dátiles e froitos secos. Un chocolate deliciosamente enerxético cun alto contido en fibra. En formato monodose para levar a todas partes. ...
A Finestra sul Cielo
1BREMA
pausa de millo
Merenda lixeira e crocante feita con millo e elaborada sen engadir aceites, graxas, especias nin queixos. Non está frito e é ideal como aperitivo ou para merendar entre comidas...
A Finestra sul Cielo
1FRUCO
Compota de froitos do bosque
Compota de froitas do bosque procedente de agricultura ecolóxica certificada. Obténse da cocción da froita e mesturala con concentrado de mazá. Cun mínimo do 60-70% da mellor froita. Compota untable ideal para almorzar ou merenda. Perfecto tamén para a elaboración das sobremesas. Sen azucres engadidos...
Voelkel
VK026
Kombucha cereixa e menta BIO 330ml
Kombucha é unha bebida de té fermentado refrescante e energizante. A harmoniosa combinación de té verde, herbas aromáticas, menta e zume de cereixa orgánico dan a este refresco fermentado e lixeiramente efervescente un sabor incomparable. Sen aditivos nin concentrados, só inclúe ingredientes 100% naturais, conservados por pasteurización. Ao non incluír o filtrado no teu proceso...
Alce Negro
AN217
Espaguetis de espelta integral
Espaguetes elaborados exclusivamente con espelta enteira italiana cultivada nas rexións da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. Destaca polas súas características nutricionais e o seu alto contido en fibra. Para combinar con calquera tipo de salsa....
Alce Negro
AN218
Penne de espelta integral
Pasta 100% integral elaborada só cun tipo de espelta italiana chamada Triticum dioccum, cultivada no centro de Italia nas zonas da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. De sabor lixeiramente doce e textura áspera, son os penne ideais para combinar con calquera tipo de salsa....