espaguetes de espelta

Ref: AN220
Cantidade: 500 g
3,49 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
Alce Negro

Certificado por:

ORGÁNICA

IT-BIO-009 Agricultura Italia

borde_favorito gardar para máis tarde

Deliciosos espaguetis feitos con espelta branca italiana, un dos cereais máis antigos e nutritivos do planeta. En comparación coa pasta de trigo, é máis dixerible, ten un contido calórico inferior e un sabor lixeiramente doce. Ideal para combinar con calquera tipo de salsa! Ademais, o seu envase é 100% papel e sen plástico, polo que deste xeito contribúe a salvagardar o noso planeta.

Harina de espelta*, agua.

* agricultura ecolóxica

Ferva durante 11 minutos.

kcal.344
kJ.1445
hidratos de carbono68
dos cales azucres2,20
proteína12
Graxas:1,8
dos que satura0,3
Fibra dietética4
Sal0
Outros 6 produtos na mesma categoría:
Prezo básico -10%

Alce Negro

AN222

Fusilli de espelta

Delicioso fusilli de espelta branca italiana feito a man. Textura áspera e sabor lixeiramente doce. Ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou engadir a ensaladas....

Alce Negro

AN219

Fusilli de espelta integral

O fusilli máis auténtico, elaborado con espelta orgánica cultivada nas rexións da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. Destaca polas súas características nutricionais e o seu alto contido en fibra. Para combinar con calquera tipo de salsa ou facer ensaladas de pasta...

Alce Negro

AN221

penne deletreado

Penne de espelta branca italiana artesanal e ecolóxico, elaborado mediante debuxo en bronce. Esta técnica permite que sexan ásperas e absorban mellor salsas e condimentos....

Alce Negro

AN218

Penne de espelta integral

Pasta 100% integral elaborada só cun tipo de espelta italiana chamada Triticum dioccum, cultivada no centro de Italia nas zonas da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. De sabor lixeiramente doce e textura áspera, son os penne ideais para combinar con calquera tipo de salsa....

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

A Finestra sul Cielo

1 LOTUS

raíz de loto en po

A raíz da flor de loto é, sen dúbida, un dos alimentos "medicinais" moi comúns na macrobiótica. En po, mestura unha cucharadita de café nunha infusión e as súas propiedades poden axudar a combater o exceso de moco, calmar a tose seca e fortalecer o sistema inmunitario....

A Finestra sul Cielo

1FAGRTE

fariña de trigo branco

Fariña de trigo branco de agricultura ecolóxica e envasada en atmosfera protexida. Ideal para a elaboración de calquera receita, xa sexa doce ou salgada....

Prezo básico -10%

A Finestra sul Cielo

2 ACIUME

Vinagre Umeboshi 500 ml

O vinagre de Umeboshi obtense filtrando o vinagre salgado extraído da maduración do umeboshi. Úsase como un vinagre normal que, ao ser salgado, permite rematar unha ensalada engadindo só un pouco deste vinagre. Tamén se pode usar en salsas para verduras engadindo unha cullerada de Tahin, dúas culleradas de vinagre de Umeboshi e mesturando ben....

Prezo básico -10%

A Finestra sul Cielo

1FACO

Harina de coco BIO

Harina de coco 100% bio elaborada a partir de la trituración de la pulpa de coco, que posteriormente se seca, se le extrae el aceite y se muele. Finalmente se tamiza. Con un sabor y olor a coco muy característico, esta harina naturalmente libre de gluten, nos permite preparar tanto recetas dulces como saladas.

vivan

VI048

Chocolate Quente-Chocolate á Copa 62% en chips BIO

Un delicioso chocolate quente cunha textura cremosa e unha alta porcentaxe de cacao (62%). As virutas finas de chocolate convértense, ao se disolver no leite quente e a espumar, nunha experiencia gustativa inesquecible que remonta aos inicios da cultura do chocolate quente entre a aristocracia europea do s. XVIII. Ademais de facer chocolate quente, as virutas tamén se poden utilizar como complemento ideal para mueslis ou para decorar bolos ou sobremesas. Certificado Bio, Vegano e Rainforest.

Tamén che pode interesar

Alce Negro

AN217

Espaguetis de espelta integral

Espaguetes elaborados exclusivamente con espelta enteira italiana cultivada nas rexións da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. Destaca polas súas características nutricionais e o seu alto contido en fibra. Para combinar con calquera tipo de salsa....

Alce Negro

AN218

Penne de espelta integral

Pasta 100% integral elaborada só cun tipo de espelta italiana chamada Triticum dioccum, cultivada no centro de Italia nas zonas da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. De sabor lixeiramente doce e textura áspera, son os penne ideais para combinar con calquera tipo de salsa....