Judías verdes agridulces

Ref: receta_153

Fácil

Dificultade

20 minutos

Preparación

Primer plato

Tipo

Vexetais

Categoría

Ingredientes

Un manojo de judías verdes

Un chorrito de aceite de sésamo

Puré de umeboshi

Sirope de arroz

Pasos

1. Cortar en diagonales finas las judías.

2. Calentar un wok o similar.

3. Añadir el aceite de sésamo.

4. Saltear las judías con una pizca de sal.

5. Mezclar el puré de umeboshi con un poco de sirope de arroz y agua.

6. Añadir la salsa a las judías y saltear un par de minutos más.

imaxes de tarxetas

Patricia Restrepo

Directora del IME

@patriciarestrepomacrobiotica

Directora del Instituto Macrobiótico de España y consultora macrobiótica
borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1MARIZ

Xarope de arroz 400 gr

Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....

A Finestra sul Cielo

1 OLISE

Aceite de sésamo orgánico

Aceite obtido a partir de sementes de sésamo ecolóxicas pulidas, moídas e prensadas en frío. Alto contido de ácidos graxos poliinsaturados. Ideal para cociñar, aderezar ensaladas e preparar salsas e sopas...

A Finestra sul Cielo

1PURYU

Puré de umeboshi

Puré de umeboshi  elaborado a partir de la maduración de la ciruela ume, junto con la sal y las hojas de shiso. Las ciruelas se recogen de los árboles antes que maduren y se fermentan entre 6 meses y 7 años. El resultado de esta fermentación es un producto altamente alcalinizante. Ideal para combinar con cereales y verdura. Con un 79% de ciruela japonesa ume. No pasteurizado.

Outros 6 produtos na mesma categoría: