Risotto de quinoa real y espárragos verdes

Ref: receta_41

Fácil

Dificultade

50 minutos

Preparación

Plato Principal

Tipo

Cereales

Categoría

Ingredientes

(para dos personas)
 
  • 150 gr de quinoa real
  • 1 manojo de espárragos verdes
  • 2 c.s de aceite de oliva extravirgen exprimido en frío
  • 2 dientes de ajo
  • 600 ml de caldo vegetal casero
  • Sal do mar

Pasos

1.Cortar los espárragos en trozos pequeños desechando la parte dura. Laminar los ajos.

2.Calentar el caldo y enjuagar la quinoa real En un cazo saltear los espárragos y los ajos con el aceite y reservarlos.

3.Poner la quinoa real en el cazo removiendo durante medio minuto. Añadir el caldo y tapar.

4.Cocer la Quinua Real durante 20 minutos a fuego muy suave.

5.Añadir los ajos y los espárragos reservados, poner sal al gusto y cocer 5 minutos más sin tapar hasta que se haya evaporado todo el caldo.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

Quinoa Real

QR004

Gran de quinoa real branca orgánica 100% libre de plástico

O gran de quinoa real é a variedade de quinoa de maior calidade. Cultívase preto do deserto de sal máis grande do mundo, o Salar de Uyuni, que lle proporciona nutrientes e vitaminas superiores. Tamén está certificado sen glute e sen saponina. Nun recipiente 100% compostable, para reciclar directamente no recipiente orgánico e volver á natureza en forma de fertilizante.

A Finestra sul Cielo

1BROSL

Caldo vexetal instantáneo ecolóxico sen levadura

Caldo de verduras instantáneo en po elaborado con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Sen levadura e con aceite de oliva virxe extra. Ideal para darlle un toque de sabor único a calquera tipo de prato. ...

Outros 6 produtos na mesma categoría: