Espaguetis de millo e arroz sen glute

Ref: AN231
Cantidade: 250 g
3,45 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
Alce Negro

Certificado por:

ORGÁNICA

IT-BIO-009 AGRICULTURA UE

borde_favorito gardar para máis tarde

Pasta tradicional italiana sin gluten elaborada con maíz y arroz ecológicos cultivados en el norte de Italia. Con una receta especialmente ideada para lograr el equilibrio perfecto de sabores entre el maíz y el arroz. Estos espaguetis son la alternativa perfecta para combinar con un salteado de verduras, pestos o salsas.

Harina de maíz* (80%) , harina de arroz* (20%).

Alérxenos:

Puede contener trazas de altramuces y soja.

* agricultura ecolóxica

Hervir en 1,5 litros de agua por 100 gr de pasta. Cocinar al gusto. Tiempo de cocción aproximado: 10-12 minutos.

kcal.355
kJ.1491
hidratos de carbono78
dos cales azucres2
proteína7
Graxas:1,40
dos que satura0,50
Fibra dietética1
Sal0,05
Outros 6 produtos na mesma categoría:

A Finestra sul Cielo

1FURICU

Fusilli con arroz e cúrcuma

Delicioso fusilli de arroz e cúrcuma, elaborado con ingredientes de cultivo ecolóxico. A cúrcuma, ademais de proporcionarlle a cor laranxa e un potente aroma ao fusilli, considérase unha especie con propiedades antiinflamatorias e antioxidantes. O resultado, unha mestura sorprendente e dixestiva, rica en fibra e ideal para preparar ensaladas de pasta ou pratos de pasta picantes. Sen glute e...

A Finestra sul Cielo

1 PESO

Penne de chícharos verdes

Pennes de chícharos verdes sorprendentes, feitos con ingredientes de cultivo ecolóxico. Cun alto contido en proteínas e fibra, esta pasta convértese nunha perfecta aliada na cociña, aportando ademais vitaminas e minerais propios deste chícharo. A súa orixinal cor verde e o seu agradable sabor son ideais para combinar estes legumes cunha crema de froitos secos, cunha salsa vexetal...

Alce Negro

AN234

Fusilli de millo e arroz sen glute

Auténtico fusilli italiano feito con millo e arroz de cultivo ecolóxico. A técnica de corte empregada confire a esta pasta unha superficie rugosa que absorbe mellor calquera tipo de salsa, sen perder a súa textura e consistencia. A alternativa sen glute perfecta para combinar con pestos, salsas ou engadir a ensaladas. ...

A Finestra sul Cielo

1FULERI

Fusilli de lentellas vermellas ecolóxica

Orixinal e saboroso fusilli de lentellas vermellas elaborado con lentellas 100% ecolóxicas. A súa orixinal cor vermella e o seu auténtico sabor a lentellas fan que sexa unha pasta ideal para combinar cun sofrito de verduras, cogomelos e salsa de soia. Alto contido en fibra e alto contido en proteínas. Sen colorantes e apto para veganos. A forma máis orixinal de comer verduras...

A Finestra sul Cielo

1 FUSIBLE

Fusilli de trigo sarraceno

Fusilli de trigo sarraceno procedente da agricultura ecolóxica. Un cereal que contén minerais, antioxidantes e un alto contido en fibra, moi beneficioso para a saúde. Auténtica pasta 100% italiana ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou para engadir a ensaladas. Sen glúten. ...

Prezo base -15%

Quinoa Real

QR013

Fusilli de arroz e quinoa real 100% libre de plástico

Descobre a pasta sen glute da máis alta calidade feita con ingredientes 100% orgánicos. Cunha textura "al dente" excepcional, crea auténticos pratos de pasta aptos para celíacos. Agora en envases sen plástico, para ser totalmente reciclado no envase de cartón.

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

A Finestra sul Cielo

1AMA

Amasar arroz integral

O amasake de arroz integral é unha crema doce e deliciosa ideal para consumir como sobremesa ou engadindo froita, marmelada de froitas, crema de abelás ou crema de améndoas. Tamén se pode utilizar como base para a preparación de pudim ou doces. A fermentación do cereal realízase engadindo koji, un fermento natural que transforma o arroz cocido nesta deliciosa crema, sen utilizar encimas...

Máis delgado

SLE03

Pasta de fideos Konjac

Fideos feitos con konjac orgánico. Esta raíz, orixinaria do país xaponés, destaca polo seu baixo aporte calórico e o seu alto contido en fibra. Ademais, non contén glute e é apto para veganos. Prepara unha cea oriental con fideos Konjac e unha salsa de crema de coco e legumes... E sorprenderás a toda a familia! ...

A Finestra sul Cielo

1MORCO

compota de amoras

Compota de amoras de cultivo ecolóxico certificado. Obténse da cocción da froita e mesturala con concentrado de mazá. Cun mínimo do 60-70% da mellor froita. Compota untable ideal para almorzar ou merenda. Perfecto tamén para a elaboración das sobremesas. Sen azucres engadidos...

A Finestra sul Cielo

1BIMAT

galletas de mañá

Galletas elaboradas con fariña de trigo e aceite de xirasol, ideais para un almorzo saudable e saboroso. Sen ovo nin leite e adoçado con malta. Perfecto para combinar con calquera tipo de bebida vexetal....

Prezo base -25%

BioFeliz

BHP121

Bálsamo facial protector SPF 30 libre de plástico

O bálsamo facial protector hidrata e protexe a pel. Dispoñible nun ton beige natural, é axeitado para pel normal, seca e madura. Grazas ao filtro SPF 30, protexe a pel todos os días, dándolle unha tez naturalmente uniforme. Con aceite de sésamo e xirasol orgánicos, aceite de oliva insaponificable e vitamina E. Filtro de protección solar natural non nano SPF30.

Tamén che pode interesar

Alce Negro

AN003

Penne de trigo duro integral

Penne de trigo integral italiano cultivado de forma artesanal, sen pesticidas nin herbicidas. Elaborado mediante trafilado de bronce, unha técnica artesanal que dá á pasta unha textura rugosa, ideal para absorber mellor calquera tipo de salsa que se lle engada. Rico en fibra e cun maior contido proteico....

Alce Negro

AN005

Fusilli de trigo duro integral

Fusilli de trigo integral elaborado con trigo italiano ecolóxico da meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. Rico en fibra e cun maior contido proteico. Ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou para engadir a ensaladas....

Alce Negro

AN007

espaguetis de trigo duro

Pasta tradicional italiana elaborada con trigo italiano procedente da agricultura ecolóxica. Cun sabor auténtico e inconfundible, é ideal para combinar con verduras sen salsas ou con salsa de tomate, pesto ou calquera outro...

Alce Negro

AN010

fusilli de trigo duro

Fusilli de trigo italiano ecolóxico elaborado cun rigoroso proceso de produción que lle confire un sabor único e inconfundible. A técnica de corte empregada, denominada trafilado de bronce, dálle unha textura rugosa ideal para absorber máis facilmente calquera salsa ou condimento empregado....

Alce Negro

AN011

tiburóns de trigo duro

Tiburóns de trigo duro italianos criados na meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. 100% ecolóxico e cun sabor único e inconfundible, típico da máis auténtica pasta italiana. Ideal para engadir a caldos de verduras....

Alce Negro

AN054

Pasta de tomate ecolóxica

Pasta de tomate natural de cultivo ecolóxico feita con tomates frescos da zona de Emilia Romagna, madurados ao sol, no val de Mezzano en Italia. Sabroso e 100% natural, o seu proceso de elaboración non leva máis de 8 horas desde a colleita ata o envasado con pasteurización a baixa temperatura. Un básico que non pode faltar na nosa despensa ideal para preparar calquera tipo de...

Alce Negro

AN228

Fideos para fideua

Fideos curtos semiintegrais elaborados con sémola ecolóxica, ideais para fideuá. Orixinario de Trentino, no sur de Italia, a súa textura e sabor al dente son tradicionais e únicos, típicos de toda a gama Alce Nero. Pódese acompañar con calquera tipo de salsa ou caldo....