Fusilli de millo e arroz sen glute

Ref: AN234
Cantidade: 250 g
3,40 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
Alce Negro

Certificado por:

ORGÁNICA

IT-BIO-009 AGRICULTURA UE

borde_favorito gardar para máis tarde

Auténticos fusilli italianos elaborados con maíz y arroz de cultivo ecológico. La técnica de corte utilizada da a esta pasta una superficie rugosa que absorbe mejor cualquier tipo de salsa, sin perder su textura y consistencia. La alternativa perfecta sin gluten para combinar con pestos, salsas o añadir a ensaladas.

Harina de maíz* (80%) , harina de arroz* (20%).

Alérxenos:

Puede contener trazas de altramuces y soja.

* agricultura ecolóxica

Hervir en 1,5 litros de agua por 100 gr de pasta. Cocinar al gusto. Tiempo de cocción aproximado: 10-12 minutos.

kcal.353
kJ.1499
hidratos de carbono77
dos cales azucres2
proteína7
Graxas:1,40
dos que satura0,50
Fibra dietética1
Sal0,05
Outros 6 produtos na mesma categoría:

A Finestra sul Cielo

1FULERI

Fusilli de lentellas vermellas ecolóxica

Orixinal e saboroso fusilli de lentellas vermellas elaborado con lentellas 100% ecolóxicas. A súa orixinal cor vermella e o seu auténtico sabor a lentellas fan que sexa unha pasta ideal para combinar cun sofrito de verduras, cogomelos e salsa de soia. Alto contido en fibra e alto contido en proteínas. Sen colorantes e apto para veganos. A forma máis orixinal de comer verduras...

Prezo base -15%

Quinoa Real

QR013

Fusilli de arroz e quinoa real 100% libre de plástico

Descobre a pasta sen glute da máis alta calidade feita con ingredientes 100% orgánicos. Cunha textura "al dente" excepcional, crea auténticos pratos de pasta aptos para celíacos. Agora en envases sen plástico, para ser totalmente reciclado no envase de cartón.

Alce Negro

AN232

Penne de millo e arroz sen glute

Delicioso e saboroso penne sen glute feito con ingredientes orgánicos, cultivado no norte de Italia. Elaborado cunha enxeñosa técnica de elaboración que consegue conservar un sabor e textura semellantes á pasta de trigo duro, pero sen glute. Ideal para combinar con innumerables salsas e condimentos. ...

A Finestra sul Cielo

1 LEMENTO

Penne de trigo sarraceno ecolóxico

Penne de trigo sarraceno de agricultura ecolóxica. Un cereal que contén minerais, antioxidantes e un alto contido en fibra, moi beneficioso para a saúde. Auténtica pasta 100% italiana ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou para engadir a ensaladas. Sen glúten....

A Finestra sul Cielo

1 PEIXE

penne de garavanzos

Deliciosos penne de garavanzos de agricultura ecolóxica. Cun alto contido en fibra e proteínas, esta pasta de garavanzos é unha fonte de hidratos de carbono complexos, que libera enerxía de forma constante e duradeira. Unha opción sinxela, saudable e sorprendente para acompañar cunha salsa de froitos secos, un sofrito de verduras ou unha mestura de tofu e algas. Apto para veganos. ...

Prezo base -15%

Quinoa Real

QR012

Penne de quinoa e arroz ecolóxico 100% libre de plástico

Descobre a pasta sen glute da máis alta calidade feita con ingredientes 100% orgánicos. Cunha textura "al dente" excepcional, crea auténticos pratos de pasta aptos para celíacos. Agora en envases sen plástico, para ser totalmente reciclado no envase de cartón.

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

A Finestra sul Cielo

1CAFCE

Cerealia

Deliciosa mestura de cereais, chicoria e froitos secos. Ideal para almorzar ou para calquera descanso que queiras facer durante o día. Listo para beber...

A Finestra sul Cielo

1SEMAC

Macarróns de trigo integral sobre centeo

Macarrones de centeo integral de agricultura ecolóxica. Elaborados con centeo 100% integral, son ideais para combinar con calquera salsa ou condimento....

Precio base -50%

A Finestra sul Cielo

1TEPEBO

té de pexego embotellado

Té de pexego nunha botella de 500 ml. edulcorado con zume de uva e certificado sen glute. Un sorbo orgánico fresco para saciar a sede ou tomar entre comidas. Diferentes variedades para escoller: Kukicha (sen teína), té verde, limón e pexego. ...

A Finestra sul Cielo

1RAWPE

Energy ball cacahuete & banana bio gluten free 25g (cja 20 ud)

La rawball de cacahuete y banana un combinación que siempre gusta.Está certificada gluten free y vegan. Un pequeño bocado redondo lleno de energía y en formato monodosis para tus snacks de media mañana o tarde.

A Finestra sul Cielo

1SMAP

Sementes de amapola ecolóxicas 100% compostables

Sementes de papoula de cultivo ecolóxico, ricas en fontes de fibra e proteínas. Excelente para engadir a ensaladas e pratos de pasta, así como para decorar produtos de panadería, galletas, pan e bastoncillos cun resultado atractivo e delicioso. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!

Tamén che pode interesar

Alce Negro

AN003

Penne de trigo duro integral

Penne de trigo integral italiano cultivado de forma artesanal, sen pesticidas nin herbicidas. Elaborado mediante trafilado de bronce, unha técnica artesanal que dá á pasta unha textura rugosa, ideal para absorber mellor calquera tipo de salsa que se lle engada. Rico en fibra e cun maior contido proteico....

Alce Negro

AN005

Fusilli de trigo duro integral

Fusilli de trigo integral elaborado con trigo italiano ecolóxico da meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. Rico en fibra e cun maior contido proteico. Ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou para engadir a ensaladas....

Alce Negro

AN007

espaguetis de trigo duro

Pasta tradicional italiana elaborada con trigo italiano procedente da agricultura ecolóxica. Cun sabor auténtico e inconfundible, é ideal para combinar con verduras sen salsas ou con salsa de tomate, pesto ou calquera outro...

Alce Negro

AN010

fusilli de trigo duro

Fusilli de trigo italiano ecolóxico elaborado cun rigoroso proceso de produción que lle confire un sabor único e inconfundible. A técnica de corte empregada, denominada trafilado de bronce, dálle unha textura rugosa ideal para absorber máis facilmente calquera salsa ou condimento empregado....

Alce Negro

AN011

tiburóns de trigo duro

Tiburóns de trigo duro italianos criados na meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. 100% ecolóxico e cun sabor único e inconfundible, típico da máis auténtica pasta italiana. Ideal para engadir a caldos de verduras....

Alce Negro

AN054

Pasta de tomate ecolóxica

Pasta de tomate natural de cultivo ecolóxico feita con tomates frescos da zona de Emilia Romagna, madurados ao sol, no val de Mezzano en Italia. Sabroso e 100% natural, o seu proceso de elaboración non leva máis de 8 horas desde a colleita ata o envasado con pasteurización a baixa temperatura. Un básico que non pode faltar na nosa despensa ideal para preparar calquera tipo de...

Alce Negro

AN228

Fideos para fideua

Fideos curtos semiintegrais elaborados con sémola ecolóxica, ideais para fideuá. Orixinario de Trentino, no sur de Italia, a súa textura e sabor al dente son tradicionais e únicos, típicos de toda a gama Alce Nero. Pódese acompañar con calquera tipo de salsa ou caldo....

Alce Negro

AN231

Espaguetis de millo e arroz sen glute

Pasta tradicional italiana sen glute feita con millo e arroz orgánicos cultivados no norte de Italia. Cunha receita especialmente deseñada para conseguir o equilibrio perfecto de sabores entre o millo e o arroz. Estes espaguetis son a alternativa perfecta para combinar con verduras salteadas, pestos ou salsas. ...

Alce Negro

AN232

Penne de millo e arroz sen glute

Delicioso e saboroso penne sen glute feito con ingredientes orgánicos, cultivado no norte de Italia. Elaborado cunha enxeñosa técnica de elaboración que consegue conservar un sabor e textura semellantes á pasta de trigo duro, pero sen glute. Ideal para combinar con innumerables salsas e condimentos. ...