Barra de chocolate negro con sal mariña

Referencia: AN237
Cantidade: 50 g
3,10 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
Alce Negro

Certificado por:

ORGÁNICA

IT-BIO-009 Agricultura non comunitaria

borde_favorito gardar para máis tarde

Sorprendente barra de chocolate negro con sal mariño elaborada sen leite e cun mínimo de 70% de cacao orgánico puro. É a merenda preferida dos amantes do chocolate e o seu leve toque de sal mariño dálle un sabor intenso e único. Certificado como Fair Tarde e edulcorado con azucre de cana ecolóxico.

Pasta de cacao*, azucre de cana* (28%), manteiga de cacao*, sal mariño (0,4%), vainilla*.

Alérxenos:

Non contén lecitina de soia. Pode conter restos de leite, abelás e améndoas.

* agricultura ecolóxica
kcal.589
kJ.2440
hidratos de carbono33
dos cales azucres27
proteína8
Graxas:45
dos que satura28
Fibra dietética0
Sal0,40
Outros 6 produtos na mesma categoría:

vivan

VI026

Superior Dark Chocolate 89% Perú con azucre de coco orgánico

Este chocolate de orixe única atesoura o aroma típico e único do cacao peruano: un delicado amargor con notas de froitos secos que fai deste produto a base de variedades selectas de cacao un manxar máis exclusivo. As notas malteadas de azucre de coco completan o seu espléndido bouquet. 89% cacao para os amantes dos chocolates negros intensos. BIO, vegano, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI047

Cavi Quick-Cocoa en polvo soluble BIO

O favorito dos máis pequenos e un clásico que non pode faltar en ningún fogar. O cacao en po soluble VIVANI Cavi Quick disólvese facilmente tanto no leite quente como no frío. A diferenza de moitos produtos similares no mercado, Cavi Quick non contén lecitina como emulsionante grazas a un innovador proceso de aglomeración. Certificado Bio, Vegano e Rainforest.

Prezo base -5%

iChoc

IC001

Almond Orange - Chocolate vegano con almendra y naranja FAIRTRADE

Trocitos de aromáticas almendras tostadas y de naranja, con su toque afrutado, que se funden en el suave abrazo de un cremoso chocolate “con leche” sin leche. Una combinación perfecta de sensaciones afrutadas y crujientes. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

vivan

VI012

Chocolate con leite ecolóxico e abelás enteiras

Chocolate e abelás, dous ingredientes imprescindibles para o mestre chocolateiro. As abelás enteiras recén asadas e o delicado chocolate con leite fan unha combinación perfecta. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI021

Chocolate Negro Superior 70% Santo Domingo con Guindilla BIO

El cacao más selecto de la variedad procedente principalmente de pequeñas cooperativas agrícolas, confiere a este chocolate un aroma incomparable. Además, la guindilla seca le aporta un toque de picante intenso. Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

vivan

VI031

Caramelo de cáñamo de chocolate branco con flor de sal orgánica

O cáñamo, antes un elemento sospeitoso, viu recentemente un redescubrimento como un ingrediente versátil. As sementes de cánabo deste chocolate branco soñador están caramelizadas, de aí a súa textura crocante. Ademais, engadir un chisco de flor de sal mantén a dozura dentro dos límites do que é agradable. O resultado é un chocolate único, rico en matices; non hai ningún produto comparable no mercado. Os que se atreven co cánabo e os buscadores de novas aventuras do gusto non poden perder. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

vivan

VI007

Chocolate Latte Macchiato Praline BIO

O chocolate branco e o chocolate escuro con crema de abelás forman un magnífico tándem potenciado cun café crocante. Un anaquiño de Italia, como saborear un latte macchiato sentado nunha terraza. BIO, libre de plástico e con certificación Rainforest.

Alce Negro

AN005

Fusilli de trigo duro integral

Fusilli de trigo integral elaborado con trigo italiano ecolóxico da meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. Rico en fibra e cun maior contido proteico. Ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou para engadir a ensaladas....

A Finestra sul Cielo

1PAUSA

Descanso de trigo sarraceno

Merenda lixeira e crocante elaborada con trigo sarraceno e elaborada sen engadir aceites, graxas, especias nin queixos. Non está frito e é ideal como aperitivo ou para merendar entre comidas...

Prezo básico -10%

Máis delgado

SLE02

Pasta de arroz konjac

Sorprendente e lixeiro arroz Slendier preparado con konjac ecolóxico, unha antiga verdura de orixe xaponesa que se utilizou durante miles de anos como acompañamento dos pratos principais. O segredo deste produto é o seu baixo contido calórico e alto contido en fibra, o que o converte nunha alternativa ideal ao arroz tradicional. Nunca antes comer arroz foi tan doado! Certificado...

A Finestra sul Cielo

1PAUMA

Pan especial de trigo xerminado con pasas, améndoas e dátiles

Pan de trigo germinado con pasas, dátiles e améndoas. Elaborado sen levadura nin fariña e con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Con baixo contido en graxa. Ideal como substituto do pan tradicional ou para o almorzo. Produto pasteurizado....

A Finestra sul Cielo

1COCCO

Coco rallado ecolóxico 100% compostable

Coco relado para facer sobremesas e doces. De orixe orgánica, o coco é moi rico en fibra e é fonte de graxas saudables. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!