Tiramisú con pan germinado

Ref: receta_100

Fácil

Dificultade

50 minutos

Preparación

Sobremesas

Tipo

Doces

Categoría

Ingredientes

500 ml de bebida de avena

70 g de crema de cacahuete

75 g de sirope de arroz

3 cucharadas de almidón de maíz en bebida vegetal fría

1 cucharada y media de agar agar 

Pan germinado seco Café o café de cereales

cacao en po 

Pasos

1.Prepara un café fuerte y deja enfriar.

2.Disuelve el almidón en un poco de bebida de avena.

3.Calienta el resto de bebida con la crema de cacahuete y el sirope de arroz hasta que quede todo disuelto.

4.Añade el agar agar y hierve a fuego bajo durante 8 minutos y agrega el almidón de maíz disuelto previamente en el último momento. Remueve hasta que espese.

5.Remoja el pan germinado cortado a rebanadas con el café de cereales durante unos segundos, hasta que quede tierno.

6.En un molde agrega una capa de pan germinado y una de crema terminando con un poco de cacao en polvo. Repite la secuencia hasta que quede lleno y corona con más cacao en polvo.

7. Déjalo enfriar antes de servir.

imaxes de tarxetas

Elizabeth Moreno

consultor macrobiótico

@isabelmoreno_macrosano

Fundador da escola de macrobiótica, cociña e alimentación saudable MACROSANO. 
borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1MARIZ

Xarope de arroz 400 gr

Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....

A Finestra sul Cielo

1CAFCE

Cerealia

Deliciosa mestura de cereais, chicoria e froitos secos. Ideal para almorzar ou para calquera descanso que queiras facer durante o día. Listo para beber...

A Finestra sul Cielo

1 PÁXINA

pan de centeo germinado

Pan de centeo germinado cocido ao forno e feito de grans germinados procedentes da agricultura ecolóxica. Sen fariña, sen levadura e con pouco sal e graxa. Ideal para preparar bocadillos o acompañar comidas....

A Finestra sul Cielo

2FREBEAV

Bebida de avea ecolóxica sen glute

Novidade única! Primeira bebida de avea sen glute nun recipiente de vidro. Feito con avea enteira, non contén azucres engadidos. Ademais, o vidro empregado é reciclado e reciclable, o que reduce o seu impacto ambiental e convértese nunha alternativa moi sostible. Un produto lixeiro de sabor auténtico ideal para beber só, acompañar café ou té e mesmo preparar deliciosas sobremesas veganas e sen glute. Produto non refrixerado.

A Finestra sul Cielo

1 CACAO

Cacao en po 125 g

Cacao en po procedente da agricultura ecolóxica. Ideal para a elaboración de sobremesas e diferentes produtos de pastelería....

A Finestra sul Cielo

1 CREMAS

batido de manteiga de cacahuete

Manteiga de cacahuete elaborada con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Cunha textura cremosa e auténtico sabor a cacahuete tostado, esta referencia é ideal para untar sobre torradas e engadir por riba rebanadas de plátano e cacao cru. Unha delicia sen glute para o padal e fonte de proteína vexetal. ...

Outros 6 produtos na mesma categoría: