Té matcha cremoso con amazake

Ref: receta_1

Fácil

Dificultade

Bebida

Preparación

Té frío

Tipo

Ingredientes

1 cdita. de té matcha

1 chorrito de agua

Media taza de bebida vegetal

4 cdas. de amazake

Pasos

1. En una taza añade una cucharadita de té matcha, 4 cucharaditas de amazake y un poco de agua caliente.

2. Mezcla bien hasta que se forme una pasta cremosa.

3. Agrega más agua y sigue mezclando.

4. Añade un poco de hielo.

5. Finaliza con un poco de bebida de avena.

6. Listo para servir

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1 PARTIDO

Té Matcha orgánico 100% libre de plástico

Té xaponés tradicional e selecto usado na cerimonia do té xaponés así como para cociñar varias sobremesas, bebidas ou pratos. Caracterízase por ser un té verde en po cunha combinación de sabor doce e un leve toque amargo. As plantas coas que se elabora son cultivadas á sombra e as follas cóllense a man, polo que ten moitos máis aminoácidos que o té verde convencional...

A Finestra sul Cielo

1AMA

Amasar arroz integral

O amasake de arroz integral é unha crema doce e deliciosa ideal para consumir como sobremesa ou engadindo froita, marmelada de froitas, crema de abelás ou crema de améndoas. Tamén se pode utilizar como base para a preparación de pudim ou doces. A fermentación do cereal realízase engadindo koji, un fermento natural que transforma o arroz cocido nesta deliciosa crema, sen utilizar encimas...

A Finestra sul Cielo

1FREBEAV

Bebida de avea ecolóxica sen glute

Bebida de avea sen glute elaborada con auga de fonte, sen azucres engadidos e 100% vexetal. Producido cun tipo de avea naturalmente sen glute cultivada no norte de Alemaña. Caracterízase por unha alta dixestibilidade e alto contido proteico. Tamén é apto para vexetarianos e veganos. Un produto único no mercado dirixido especialmente ao consumidor intolerante aos glúteos....

Outros 6 produtos na mesma categoría: