A Finestra sul Cielo
1FARIMAN
Fariña de améndoa BIO - 100% compostable
Fariña de améndoa de agricultura ecolóxica, elaborada a partir da trituración de froitos secos pelados. Ideal para preparar receitas tanto doces como salgadas....
Harina de trigo de agricultura ecológica.
Puede contener trazas de soja, sésamo y altramuces.
Envasado en atmosfera protectora. Conservar en lugar fresco y seco.
kcal. | 362 |
---|---|
kJ. | 1536 |
hidratos de carbono | 76,70 |
dos cales azucres | 1,30 |
proteína | 11,50 |
Graxas: | 1 |
dos que satura | 0,23 |
Fibra dietética | 3 |
Sal | 0 |
A Finestra sul Cielo
1FARIMAN
Fariña de améndoa de agricultura ecolóxica, elaborada a partir da trituración de froitos secos pelados. Ideal para preparar receitas tanto doces como salgadas....
A Finestra sul Cielo
1FACO
Harina de coco 100% bio elaborada a partir de la trituración de la pulpa de coco, que posteriormente se seca, se le extrae el aceite y se muele. Finalmente se tamiza. Con un sabor y olor a coco muy característico, esta harina naturalmente libre de gluten, nos permite preparar tanto recetas dulces como saladas.
A Finestra sul Cielo
1AMIDO
Almidón de millo procedente da agricultura ecolóxica. Ideal para espesar pudins, cremas, salsas ou sopas. Tamén se pode usar para facer sobremesas máis lixeiras e suaves...
A Finestra sul Cielo
1FATAP
Harina de tapioca procedente de agricultura ecológica. Se obtiene a partir de triturar la raíz de la yuca. La harina resultante posteriormente se prensa, se seca y se envasa.
A Finestra sul Cielo
1ALMITAP
Descubre el nuevo almidón de tapioca. El almidón de tapioca se obtiene a partir del lavado de la raíz de yuca, posteriormente se tritura, se centrifuga y se separa el agua del almidón. Finalmente, el almidón se seca y se envasa. Ideal para preparar platos dulces y salados.
Quinoa Real
QR009
A fariña de Quinoa Real é o ingrediente perfecto para preparar bolos, biscoitos ou galletas sen glute....
A Finestra sul Cielo
1FAPOSPI
Alegre pasta tricolor con tomate e espinacas elaborada exclusivamente con sémola de trigo duro preparada e secada a baixa temperatura (máximo 45 graos). Ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou condimento ou para engadir a ensaladas....
A Finestra sul Cielo
2 MOITO
Arroz integral redondo en formato 2 kg de cultivo ecolóxico. Ideal para combinar con calquera condimento. Deseñado para o sector da restauración....
A Finestra sul Cielo
1 POLINT
Polenta instantánea integral de agricultura ecolóxica. Ideal para preparar pratos tanto doces como salgados....
Alce Negro
AN010
Fusilli de trigo italiano ecolóxico elaborado cun rigoroso proceso de produción que lle confire un sabor único e inconfundible. A técnica de corte empregada, denominada trafilado de bronce, dálle unha textura rugosa ideal para absorber máis facilmente calquera salsa ou condimento empregado....
A Finestra sul Cielo
1 CARA
Fariña de garavanzo caracterizada polo seu alto contido en fibra e a súa composición rica en cereais. Ideal para facer calquera receita doce ou salgada....
A Finestra sul Cielo
1FAFA
Fariña de espelta de agricultura ecolóxica, envasada en atmosfera protexida. Ideal para preparar calquera receita xa sexa doce ou salgada....
A Finestra sul Cielo
1FAGRIN
Fariña de trigo integral de agricultura ecolóxica envasada en atmosfera protectora. Ideal para a elaboración de calquera receita, xa sexa doce ou salgada....
A Finestra sul Cielo
1FAINFA
Fariña de espelta integral de agricultura ecolóxica envasada en atmosfera protectora. Ideal para a elaboración de calquera receita, xa sexa doce ou salgada....
A Finestra sul Cielo
1FAINRI
Fariña de arroz integral elaborada en atmosfera protexida para garantir a súa conservación. Procedente da agricultura ecolóxica, é ideal para elaborar calquera receita, xa sexa doce ou salgada....
A Finestra sul Cielo
1FAINSA
Fariña de trigo sarraceno integral de agricultura ecolóxica e envasada en atmosfera protectora. Ideal para a elaboración de calquera receita, xa sexa doce ou salgada....
A Finestra sul Cielo
1FARTOBA
Fariña de forza que, grazas ao seu alto contido proteico, serve para facer pasta, pans especiais e doces, cun longo proceso de levitación, como o panettone. Tamén se pode utilizar para reforzar outras fariñas, facendo a masa máis elástica. Está envasado en atmosfera protectora e os ingredientes empregados na súa elaboración proceden da agricultura ecolóxica.