Quinoa Real
QR009
Harina de quinoa real ecolóxica 100% libre de plásticos
A fariña de Quinoa Real é o ingrediente perfecto para preparar bolos, biscoitos ou galletas sen glute....
Harina de coco 100% bio elaborada a partir de la trituración de la pulpa de coco, que posteriormente se seca, se le extrae el aceite y se muele. Finalmente se tamiza. Con un sabor y olor a coco muy característico, esta harina naturalmente libre de gluten, nos permite preparar tanto recetas dulces como saladas.
harina de coco*.
Pode conter restos de glute.
Almacenar nun lugar fresco e seco.
kcal | 344 |
---|---|
kJ | 1427 |
graxas | 12,5 |
Das cales saturas | 11,4 |
hidratos de carbono | 18,8 |
dos cales azucres | 13,4 |
Fibra dietética | 39,4 |
proteína | 19,4 |
Sal | 0,08 |
Quinoa Real
QR009
A fariña de Quinoa Real é o ingrediente perfecto para preparar bolos, biscoitos ou galletas sen glute....
A Finestra sul Cielo
1FARIMAN
Fariña de améndoa de agricultura ecolóxica, elaborada a partir da trituración de froitos secos pelados. Ideal para preparar receitas tanto doces como salgadas....
3FAINSA25_CAIXA
Bolsa de 25 kg de fariña de trigo sarraceno ecolóxico procedente da agricultura ecolóxica. Ideal para repostaría e repostería. Formato pensado para o sector HORECA....
A Finestra sul Cielo
1ALMITAP
Descubre el nuevo almidón de tapioca. El almidón de tapioca se obtiene a partir del lavado de la raíz de yuca, posteriormente se tritura, se centrifuga y se separa el agua del almidón. Finalmente, el almidón se seca y se envasa. Ideal para preparar platos dulces y salados.
A Finestra sul Cielo
1POLP
Algarroba en polvo procedente de agricultura ecológica. Ideal para la elaboración de postres o productos de pastelería....¡Ahora en envase compostable!
A Finestra sul Cielo
1FARTOBA
Fariña de forza que, grazas ao seu alto contido proteico, serve para facer pasta, pans especiais e doces, cun longo proceso de levitación, como o panettone. Tamén se pode utilizar para reforzar outras fariñas, facendo a masa máis elástica. Está envasado en atmosfera protectora e os ingredientes empregados na súa elaboración proceden da agricultura ecolóxica.
A Finestra sul Cielo
1SHIRO
Shiro Miso faise cunha fermentación de menos de dous meses para conseguir un sabor máis delicado e doce que o miso normal. É ideal para preparar salsas ou cremas e acompañar verduras e cereais. produto pasteurizado.
A Finestra sul Cielo
1PIZFA
Dúas bases de pizza elaboradas con fariña integral de espelta 100% procedente de agricultura ecolóxica. Para combinar con verduras cortadas, olivas, etc. ...
A Finestra sul Cielo
1 PÁXINA
Pan de centeo germinado cocido ao forno e feito de grans germinados procedentes da agricultura ecolóxica. Sen fariña, sen levadura e con pouco sal e graxa. Ideal para preparar bocadillos o acompañar comidas....
Alce Negro
AN219
O fusilli máis auténtico, elaborado con espelta orgánica cultivada nas rexións da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. Destaca polas súas características nutricionais e o seu alto contido en fibra. Para combinar con calquera tipo de salsa ou facer ensaladas de pasta...
Xerminal
GM022
Estas mini galletas de trigo sarraceno sen glute son a alternativa ideal para a merenda salgada que estabas esperando. Elaboradas con trigo sarraceno, as galletas redondas teñen un sabor excepcional e unha textura crocante apta para toda a familia. Elaborado con ingredientes 100% vexetais e de orixe ecolóxica. Ideal para untar co clásico hummus de remolacha Germinal Bio.
A Finestra sul Cielo
1 MOLTÍN
Arroz integral redondo de agricultura ecolóxica incluído nunha completa gama de arroz italiano con diferentes variedades: marrón, branco, redondo, longo, selva, negro e aromático tailandés. Perfecto para combinar con calquera condimento....