Ameixas Umeboshi ryujin ecolóxicas 250 gr

Ref: 2RYU
Cantidade: 250 g
19,50 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
A Finestra sul Cielo

Certificado por:

ORGÁNICA

IT-BIO-014 AGRICULTURA NON UE

borde_favorito gardar para máis tarde

Nuestro umeboshi es producido en Japón siguiendo el método tradicional. La ciruela de la variedad ume es recogida sin madurar y guardada en sal y hojas de shiso durante un tiempo. Son las hojas de shiso las que aportan al alimento su color rojo característico. Ideal para utilizar en cocción con verduras y cereales.

Ciruelas japonesas* (ciruela Ume) (79%), sal marina, hojas de Shiso* (Perilla frutescens).

Alérxenos:

Puede contener tazas de gluten y soja.

* agricultura ecolóxica

Triturar hasta convertir en puré para utilizar como condimento en la preparación de salsas. Para elaborar una bebida, meter en una taza una ciruela de Umeboshi deshuesada y una cucharada de Shoyu y añadir una taza de Kukicha caliente.

kcal.32
kJ.137
hidratos de carbono1,7
dos cales azucres1,2
proteína0,30
Graxas:0
dos que satura0
Fibra dietética0,6
Sal19,4
Outros 3 produtos na mesma categoría:

A Finestra sul Cielo

1PURYU

Puré de umeboshi

Puré de umeboshi  elaborado a partir de la maduración de la ciruela ume, junto con la sal y las hojas de shiso. Las ciruelas se recogen de los árboles antes que maduren y se fermentan entre 6 meses y 7 años. El resultado de esta fermentación es un producto altamente alcalinizante. Ideal para combinar con cereales y verdura. Con un 79% de ciruela japonesa ume. No pasteurizado.

A Finestra sul Cielo

1RYU

Ameixas Umeboshi ecolóxicas 100 gr

O noso umeboshi prodúcese en Xapón seguindo o método tradicional. A ameixa da variedade ume recóllese sen madurar e gárdase en sal e follas de shiso durante moito tempo. Son as follas de shiso as que dan ao alimento a súa característica cor vermella. Ideal para cociñar con verduras e cereais....

Máis delgado

SLE09

Espaguetis Edamame sen glute

Descubre a nova pasta de feixón negro de Slendier. Ideal para os amantes da pasta ecolóxica que queren reducir a súa inxestión de carbohidratos e calorías, pero ao mesmo tempo queren gozar do seu prato de pasta favorito. Un formato moi recomendable para a achega de proteínas e fibra. Destaca pola súa rápida cocción de 3-5 minutos. Non deixes de probalo coa túa salsa de tomate e albahaca favorita, con tofu, con pesto... Nunca un prato de verduras foi tan irresistible!

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

A Finestra sul Cielo

1PAZIKA

Pan ácimo de trigo khorasan KAMUT®

Pan ácimo de trigo khorasan procedente de agricultura ecológica. Elaborado sin levadura ni sal y con un bajo contenido en grasas. Óptimo sustituto del pan, ideal para combinar con patés vegetales....

A Finestra sul Cielo

1SEZU

Sementes de cabaza peladas BIO 100% compostables

Sementes de cabaza peladas procedentes da agricultura ecolóxica. Ricos en ácidos graxos, fibra e proteínas, son ideais para enriquecer calquera prato ou utilizar en pans e galletas. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!

A Finestra sul Cielo

1FAPOSPI

bolboretas tricolores

Alegre pasta tricolor con tomate e espinacas elaborada exclusivamente con sémola de trigo duro preparada e secada a baixa temperatura (máximo 45 graos). Ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou condimento ou para engadir a ensaladas....

cocomi

CC01

Aceite de coco virxe ecolóxico 225 ml

Aceite de coco virxe elaborado só con cocos de Sri Lanka cultivados ecolóxicos. Elabórase mediante métodos de extracción e prensado en frío, sen afinar nin branquear, polo que mantén inalteradas todas as súas propiedades beneficiosas. Libre de colesterol e graxas trans. Ideal para cociñar, hornear ou como substituto da manteiga ou da margarina.

A Finestra sul Cielo

1 MOLTÍN

arroz integral redondo

Arroz integral redondo de agricultura ecolóxica incluído nunha completa gama de arroz italiano con diferentes variedades: marrón, branco, redondo, longo, selva, negro e aromático tailandés. Perfecto para combinar con calquera condimento....

Tamén che pode interesar

A Finestra sul Cielo

1 ACIUME

Vinagre Umeboshi 250 ml

O vinagre de Umeboshi obtense filtrando o vinagre salgado extraído da maduración do umeboshi. Úsase como un vinagre normal que, ao ser salgado, permite rematar unha ensalada engadindo só un pouco deste vinagre. Tamén se pode usar en salsas para verduras engadindo unha cullerada de Tahin, dúas culleradas de vinagre de Umeboshi e mesturando ben....

A Finestra sul Cielo

1PURYU

Puré de umeboshi

Puré de umeboshi  elaborado a partir de la maduración de la ciruela ume, junto con la sal y las hojas de shiso. Las ciruelas se recogen de los árboles antes que maduren y se fermentan entre 6 meses y 7 años. El resultado de esta fermentación es un producto altamente alcalinizante. Ideal para combinar con cereales y verdura. Con un 79% de ciruela japonesa ume. No pasteurizado.

A Finestra sul Cielo

1RYU

Ameixas Umeboshi ecolóxicas 100 gr

O noso umeboshi prodúcese en Xapón seguindo o método tradicional. A ameixa da variedade ume recóllese sen madurar e gárdase en sal e follas de shiso durante moito tempo. Son as follas de shiso as que dan ao alimento a súa característica cor vermella. Ideal para cociñar con verduras e cereais....