Espaguetis Edamame sen glute

Ref: SLE09
Cantidade: 200 g
5,60 €
Impostos incluídos
Cantidade
Esgotado
  • bio
  • sen glúten
  • vegan
Máis delgado

Certificado por:

ORGÁNICA

CN-BIO-140 Agricultura no UE

borde_favorito gardar para máis tarde

Descubre a nova pasta de feixón negro de Slendier. Ideal para os amantes da pasta ecolóxica que queren reducir a súa inxestión de carbohidratos e calorías, pero ao mesmo tempo queren gozar do seu prato de pasta favorito. Un formato moi recomendable para a achega de proteínas e fibra. Destaca pola súa rápida cocción de 3-5 minutos. Non deixes de probalo coa túa salsa de tomate e albahaca favorita, con tofu, con pesto... Nunca un prato de verduras foi tan irresistible!

Harina de edamame (soja)* (90%), agua.

Alérxenos:

Soja y derivados

* agricultura ecolóxica

Añadir pasta al agua hirviendo. Cocinar por 3-5 minutos hasta que la pasta esté al dente. Escurrir el agua y servir.

kcal.115
kJ.480
hidratos de carbono4
dos cales azucres2,30
proteína14,80
Graxas:2,9
dos que satura0,60
Fibra dietética7,10
Sal0,01
Outros 6 produtos na mesma categoría:

Máis delgado

SLE08

Espaguetes de soia negra sen glute

Gustaríache probar algo orixinal? Non te quedes sen descubrir a última novidade de Slendier, a pasta Edamame ecolóxica sen glute. Unha gran alternativa para consumir un pouco máis de leguminosas dunha forma divertida. Esta pasta ten un contido de proteína e fibra moito maior que a pasta de trigo tradicional. A toda a familia encantaralle e en 5 minutos terás lista unha pasta chea de sabor.

Alce Negro

AN232

Penne de millo e arroz sen glute

Delicioso e saboroso penne sen glute feito con ingredientes orgánicos, cultivado no norte de Italia. Elaborado cunha enxeñosa técnica de elaboración que consegue conservar un sabor e textura semellantes á pasta de trigo duro, pero sen glute. Ideal para combinar con innumerables salsas e condimentos. ...

Prezo base -15%

Quinoa Real

QR012

Penne de quinoa e arroz ecolóxico 100% libre de plástico

Descobre a pasta sen glute da máis alta calidade feita con ingredientes 100% orgánicos. Cunha textura "al dente" excepcional, crea auténticos pratos de pasta aptos para celíacos. Agora en envases sen plástico, para ser totalmente reciclado no envase de cartón.

Alce Negro

AN234

Fusilli de millo e arroz sen glute

Auténtico fusilli italiano feito con millo e arroz de cultivo ecolóxico. A técnica de corte empregada confire a esta pasta unha superficie rugosa que absorbe mellor calquera tipo de salsa, sen perder a súa textura e consistencia. A alternativa sen glute perfecta para combinar con pestos, salsas ou engadir a ensaladas. ...

A Finestra sul Cielo

1 PESO

Penne de chícharos verdes

Pennes de chícharos verdes sorprendentes, feitos con ingredientes de cultivo ecolóxico. Cun alto contido en proteínas e fibra, esta pasta convértese nunha perfecta aliada na cociña, aportando ademais vitaminas e minerais propios deste chícharo. A súa orixinal cor verde e o seu agradable sabor son ideais para combinar estes legumes cunha crema de froitos secos, cunha salsa vexetal...

Alce Negro

AN231

Espaguetis de millo e arroz sen glute

Pasta tradicional italiana sen glute feita con millo e arroz orgánicos cultivados no norte de Italia. Cunha receita especialmente deseñada para conseguir o equilibrio perfecto de sabores entre o millo e o arroz. Estes espaguetis son a alternativa perfecta para combinar con verduras salteadas, pestos ou salsas. ...

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

A Finestra sul Cielo

1 GRÁFICO

Grissini de espelta integral

Galletas de espelta integrais procedentes da agricultura ecolóxica. Ideal para merendar entre comidas ou acompañar comidas. Presentado en cómodos minipacks....

A Finestra sul Cielo

1SEMAC

Macarróns de trigo integral sobre centeo

Macarrones de centeo integral de agricultura ecolóxica. Elaborados con centeo 100% integral, son ideais para combinar con calquera salsa ou condimento....

Voelkel

VK007

Zume de chucrut ecolóxico fermentado con lacto

Este zume de chucrut de repolo branco baixo en calorías refresca e estimula o corpo de forma natural. O zume sen diluir e recén prensado contén toda a gama de nutrientes necesarios, ideal para o xaxún. O proceso de lactofermentación modifica o valor do pH do produto, favorecendo a súa dixestión, estabiliza a mestura e engade unha lixeira acidez agradable. Todos os ingredientes empregados...

argital

AR22

Crema hidratante y nutritiva BIO

Crema facial nocturna hidratante e nutritiva apta para todo tipo de pel. Sen conservantes. ...

A Finestra sul Cielo

1 HALCIO

Halva con chocolate negro

Pasta doce con chocolate negro de agricultura ecolóxica. Ideal para untar ou gozar como sobremesa. Feito con sementes de sésamo moídas, mel, pasta de cacao e cacao en po. Unha explosión de sabor para unha sobremesa saudable e deliciosa....

machandel

MC020

Pickles agridoces BIO

Deliciosos encurtidos agridoces de Machandel con ingredientes 100% orgánicos. Son perfectos como aperitivo saudable para comer entre comidas ou para engadir ás túas ensaladas ou pratos favoritos. Fresco, deliciosamente crocante e baixo en calorías.

Tamén che pode interesar

Máis delgado

SLE06

Pasta konjac de pelo de anxo

Orixinal e deliciosa pasta de cabelo de anxo Slendier feita con konjac orgánico. Este vexetal de orixe xaponesa utilizouse durante miles de anos como acompañamento das principais comidas dos xaponeses debido ao seu baixo contido calórico. Un prato lixeiro e rápido de preparar, ideal para mesturar cun caldo de verduras de tempada. Ademais, está certificado sen glute e é apto para...

Máis delgado

SLE03

Pasta de fideos Konjac

Fideos feitos con konjac orgánico. Esta raíz, orixinaria do país xaponés, destaca polo seu baixo aporte calórico e o seu alto contido en fibra. Ademais, non contén glute e é apto para veganos. Prepara unha cea oriental con fideos Konjac e unha salsa de crema de coco e legumes... E sorprenderás a toda a familia! ...

Máis delgado

SLE02

Pasta de arroz konjac

Sorprendente e lixeiro arroz Slendier preparado con konjac ecolóxico, unha antiga verdura de orixe xaponesa que se utilizou durante miles de anos como acompañamento dos pratos principais. O segredo deste produto é o seu baixo contido calórico e alto contido en fibra, o que o converte nunha alternativa ideal ao arroz tradicional. Nunca antes comer arroz foi tan doado! Certificado...

Máis delgado

SLE01

Pasta Konjac Espaguetis BIO

Deliciosos e sorprendentes espaguetis Slendier elaborados con konjac ecolóxico, un antigo vexetal xaponés empregado durante miles de anos para acompañar as principais comidas cun contido calórico moi baixo. Un prato que tamén é fonte de fibra e certificado sen glute. Espaguetis con salsa boloñesa vegana ou mestura de verduras e tofu... Que escollas para comer? ...