Chocolate con leite ecolóxico con praliné

Ref: VI010
Cantidad: 100 g
3,20 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
  • libre de plástico
vivan

Certificado por:

ORGÁNICA

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/non UE

borde_favorito gardar para máis tarde

O mellor chocolate con leite cun recheo de praliné de abelá suave e cremoso. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

Azúcar de caña integral*, manteca de cacao*, crema de avellanas* 17%, leche entera en polvo*, pasta de cacao*, nata en polvo*, leche desgrasada en polvo*, suero lacteo en polvo*, extracto de vainilla bourbon*. Cacao: 32% mínimo, ingredientes lácteos: 18%.

Alérxenos:

Contén leite, froitos secos. Pode conter restos de glute.

* agricultura ecolóxica

Manter fresco e seco (15-18 °C)

kcal.585
kJ.2435
hidratos de carbono47,30
dos cales azucres44,70
proteína7,80
Graxas:40
dos que satura19
Fibra dietética0
Sal0,25
Outros 6 produtos na mesma categoría:
Prezo base -5%

iChoc

IC004

Super Nut - Chocolate vegano con avellanas FAIRTRADE

En todo surtido de chocolates que se precie no puede faltar un buen chocolate con avellanas. Es un clásico donde los haya. Nuestra versión vegana está llena a rebosar de irresistibles mitades y trocitos de avellana tostada, y aderezada con trigo sarraceno y el apreciado aceite de almendra. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

vivan

VI031

Caramelo de cáñamo de chocolate branco con flor de sal orgánica

O cáñamo, antes un elemento sospeitoso, viu recentemente un redescubrimento como un ingrediente versátil. As sementes de cánabo deste chocolate branco soñador están caramelizadas, de aí a súa textura crocante. Ademais, engadir un chisco de flor de sal mantén a dozura dentro dos límites do que é agradable. O resultado é un chocolate único, rico en matices; non hai ningún produto comparable no mercado. Os que se atreven co cánabo e os buscadores de novas aventuras do gusto non poden perder. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI017

Chocolate Negro 55% Santo Domingo con Améndoas BIO

Améndoas e chocolate, unha combinación que non falla. O mellor chocolate negro con 55% de cacao ecolóxico da República Dominicana combinado con améndoas tostadas coa pel para unha delicia máis intensa. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

Prezo base -5%

iChoc

IC001

Almond Orange - Chocolate vegano con almendra y naranja FAIRTRADE

Trocitos de aromáticas almendras tostadas y de naranja, con su toque afrutado, que se funden en el suave abrazo de un cremoso chocolate “con leche” sin leche. Una combinación perfecta de sensaciones afrutadas y crujientes. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

A Finestra sul Cielo

1 POLISTA

polenta instantánea

Polenta instantánea de agricultura ecolóxica. Ideal para preparar pratos tanto doces como salgados....

vivan

VI015

Chocolate branco con arroz inflado BIO

Arroz inflado crocante cuberto de chocolate branco cremoso. Para os que aman os sabores doces e senten o crujido entre os dentes. Cun toque de vainilla Bourbon. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

Xerminal

GM014

Galletas de avea sen glute integrais

Galletas de avea sen glute integrais elaboradas con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. A avea integral dános un sabor tostado e un delicioso crocante. Ricos en fibra, son ideais para combinar con calquera tipo de bebida vexetal para o almorzo ou a merenda.

A Finestra sul Cielo

1 COMBÚ

Alga Kombu BIO deshidratada

A alga kombu, de cor verde escuro e de consistencia dura, crece no mar ao norte de Hokkaido e é perfecta para engadir aos guisos de vexetais, tofu ou seitán. Tamén son ideais para cociñar verduras. O uso recomendado por persoa é de 5 gramos de algas crúas por persoa e semana....

Alce Negro

AN088

Paté de oliva negra BIO

Sofisticado paté de oliva negra con sabor intenso e cultivo ecolóxico. Ideal para combinar con galletas ou crear salsas sofisticadas. Un pracer dirixido aos amantes do aceite de oliva....