Tamari ecolóxico 250 ml
O tamari preparado con soia e sal, é un produto denso, rico e saboroso. Elaborado seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira), é ideal para enriquecer e aromatizar receitas a base de cereais, legumes, verduras, algas, arroz, pasta ou ensaladas.
Habas de soja* (45%), agua, sal marina, shochu* [destilado de arroz] (2,54%) (agua, arroz fermentado*, sal). Alcohol: 1,9 – 2,5 % vol. *agricultura ecológica.
Contiene soja. Puede contener trazas de soja y derivados.
Conservar en lugar fresco y seco, alejado de la luz solar y la humedad.
kcal. | 83 |
---|---|
kJ. | 354 |
hidratos de carbono | 6,5 |
dos cales azucres | 0,5 |
proteína | 14 |
Graxas: | 0,0 |
dos que satura | 0,0 |
Fibra dietética | 0,7 |
Sal | 12,93 |
A Finestra sul Cielo
2SHOYU
Shoyu ecolóxico 500 ml
Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas...
A Finestra sul Cielo
1SHOYU
Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio
Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. ...
A Finestra sul Cielo
1 ACIUME
Vinagre Umeboshi 250 ml
O vinagre de Umeboshi obtense filtrando o vinagre salgado extraído da maduración do umeboshi. Úsase como un vinagre normal que, ao ser salgado, permite rematar unha ensalada engadindo só un pouco deste vinagre. Tamén se pode usar en salsas para verduras engadindo unha cullerada de Tahin, dúas culleradas de vinagre de Umeboshi e mesturando ben....
A Finestra sul Cielo
1 FAISE
fariña de centeo enteira
Fariña de centeo integral de agricultura ecolóxica envasada en atmosfera protectora. Ideal para a elaboración de calquera receita, xa sexa doce ou salgada....
Frullà
NN006
Puré de pera Doypack
Puré de peras de cultivo ecolóxico sen conservantes, aditivos nin azucre engadido, presentado nun cómodo recipiente con peche. Unha nova forma sinxela e práctica de comer froita a calquera hora do día. Tres sabores para escoller: mazá; pera; mazá, pera e arándanos. Ideal para pequenos e maiores, amantes do doce sabor da natureza....
Alce Negro
AN255
Tomate pelado ecolóxico en conserva 2,5 kg
Tomates enteiros pelados procedentes da agricultura ecolóxica. Caracterizados polo seu sabor natural e a súa potente cor vermella, o seu proceso de elaboración non dura máis de 8 horas desde a colleita ata o envasado con pasteurización a baixa temperatura. Un básico que non pode faltar na nosa despensa ideal para preparar calquera tipo de prato....
A Finestra sul Cielo
1 PETIT
PEQUETAS galletas
Crocantes e deliciosas galletas de trigo ecolóxico adoçadas con malta. Feito sen aceite de palma e sen ovos. Perfecto para un almorzo ou merenda saudable. Tamén apto para veganos.
A Finestra sul Cielo
1 CARRIL
feixóns negros enlatados
Feixóns negros en conserva de agricultura ecolóxica. Ideal para condimentar ao gusto, saltear, engadir a sopa ou tomar frío con ensalada. Estando xa cocidos e preparados, son perfectos para cando non queres pasar moito tempo na cociña....
A Finestra sul Cielo
1SHOYU
Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio
Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. ...
A Finestra sul Cielo
2SHOYU
Shoyu ecolóxico 500 ml
Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas...
A Finestra sul Cielo
2 TAMAÑO
Tamari ecolóxico 500 ml
O tamari preparado con soia e sal, é un produto denso, rico e saboroso. Elaborado seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira), é ideal para enriquecer e aromatizar receitas a base de cereais, legumes, verduras, algas, arroz, pasta ou ensaladas...
A Finestra sul Cielo
3SHOYU
Shoyu BIO 1L
Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. Produto pasteurizado....