Tamari ecolóxico 250 ml

Ref: 1TAMA
Cantidade: 250 ml
6,95 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
A Finestra sul Cielo

Certificado por:

ORGÁNICA

Agricultura NO UE. Producido en Japón

borde_favorito gardar para máis tarde

O tamari preparado con soia e sal, é un produto denso, rico e saboroso. Elaborado seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira), é ideal para enriquecer e aromatizar receitas a base de cereais, legumes, verduras, algas, arroz, pasta ou ensaladas.

Habas de soja* (45%), agua, sal marina, shochu* [destilado de arroz] (2,54%) (agua, arroz fermentado*, sal). Alcohol: 1,9 – 2,5 % vol. *agricultura ecológica.

Alérxenos:

Contiene soja. Puede contener trazas de soja y derivados.

* agricultura ecolóxica

Conservar en lugar fresco y seco, alejado de la luz solar y la humedad.

kcal.83
kJ.354
hidratos de carbono6,5
dos cales azucres0,5
proteína14
Graxas:0,0
dos que satura0,0
Fibra dietética0,7
Sal12,93
Outros 6 produtos na mesma categoría:

A Finestra sul Cielo

2SHOYU

Shoyu ecolóxico 500 ml

Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas...

A Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. ...

A Finestra sul Cielo

1 ACIUME

Vinagre Umeboshi 250 ml

O vinagre de Umeboshi obtense filtrando o vinagre salgado extraído da maduración do umeboshi. Úsase como un vinagre normal que, ao ser salgado, permite rematar unha ensalada engadindo só un pouco deste vinagre. Tamén se pode usar en salsas para verduras engadindo unha cullerada de Tahin, dúas culleradas de vinagre de Umeboshi e mesturando ben....

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

A Finestra sul Cielo

1 FAISE

fariña de centeo enteira

Fariña de centeo integral de agricultura ecolóxica envasada en atmosfera protectora. Ideal para a elaboración de calquera receita, xa sexa doce ou salgada....

Frullà

NN006

Puré de pera Doypack

Puré de peras de cultivo ecolóxico sen conservantes, aditivos nin azucre engadido, presentado nun cómodo recipiente con peche. Unha nova forma sinxela e práctica de comer froita a calquera hora do día. Tres sabores para escoller: mazá; pera; mazá, pera e arándanos. Ideal para pequenos e maiores, amantes do doce sabor da natureza....

Alce Negro

AN255

Tomate pelado ecolóxico en conserva 2,5 kg

Tomates enteiros pelados procedentes da agricultura ecolóxica. Caracterizados polo seu sabor natural e a súa potente cor vermella, o seu proceso de elaboración non dura máis de 8 horas desde a colleita ata o envasado con pasteurización a baixa temperatura. Un básico que non pode faltar na nosa despensa ideal para preparar calquera tipo de prato....

A Finestra sul Cielo

1 PETIT

PEQUETAS galletas

Crocantes e deliciosas galletas de trigo ecolóxico adoçadas con malta. Feito sen aceite de palma e sen ovos. Perfecto para un almorzo ou merenda saudable. Tamén apto para veganos.

A Finestra sul Cielo

1 CARRIL

feixóns negros enlatados

Feixóns negros en conserva de agricultura ecolóxica. Ideal para condimentar ao gusto, saltear, engadir a sopa ou tomar frío con ensalada. Estando xa cocidos e preparados, son perfectos para cando non queres pasar moito tempo na cociña....

Tamén che pode interesar

A Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. ...

A Finestra sul Cielo

2SHOYU

Shoyu ecolóxico 500 ml

Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas...

A Finestra sul Cielo

2 TAMAÑO

Tamari ecolóxico 500 ml

O tamari preparado con soia e sal, é un produto denso, rico e saboroso. Elaborado seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira), é ideal para enriquecer e aromatizar receitas a base de cereais, legumes, verduras, algas, arroz, pasta ou ensaladas...

A Finestra sul Cielo

3SHOYU

Shoyu BIO 1L

Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. Produto pasteurizado....