Bolo de especias con cenoria en xarope

Ref: receta_69

Fácil

Dificultade

1 hora

Preparación

Sobremesa

Tipo

Empanada

Categoría

Ingredientes

  • 300 gr de harina integral de avena
  • 250 ml de bebida de quinoa real con arroz
  • 250 gr de sirope de arroz
  • 200 gr de zanahoria
  • 2 cucharaditas de levadura de pastel
  • ½ cucharadita de bicarbonato
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 cucharada de café de canela
  • Nuez moscada
  • xenxibre
  • 100 ml de aceite de girasol
  • 1 zanahoria grande
  • 100 ml de sirope de arroz/100 ml de agua

Pasos

1. Mezclamos todos los ingredientes secos y batimos por otro lado todos los ingredientes líquidos, incorporamos las especies, rallamos la zanahoria y la agregamos y lo ponemos al horno durante 40 minutos a 170º o hasta que metamos un palillo en el pastel y nos salga limpio.

2. Hacemos un jarabe con la melaza y el agua, un trozo de cascara de naranja y un trozo de jengibre fresco y cortamos la zanahoria en forma de tallarines, cocinamos la zanahoria en el jarabe 2 minutos y la dejamos enfriar dentro del jarabe.

3. Cuando saquemos el bizcocho del horno lo pincharemos y mientras este caliente echaremos el jarabe sobre el pastel y decoraremos el pastel con los tallarines de zanahoria y coco por encima.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1 FAINV

Avena integral

Avea integral de agricultura ecolóxica envasada en atmosfera protectora. Rico en cereais e fibra. Ideal para a elaboración de calquera receita, xa sexa doce ou salgada....

Prezo base -15%

Quinoa Real

QR003

Bebida de quinoa real e arroz orgánico

Exquisita e delicada bebida de quinoa real e arroz elaborada con ingredientes de cultivo ecolóxico. É de orixe 100% vexetal e o seu sabor doce é produto da transformación enzimática do arroz. É unha variedade deliciosa que se pode usar para almorzar, facer sobremesas ou comer soa. Agora cun tapón 100% vexetal, feito con cana de azucre!

A Finestra sul Cielo

1MARIZ

Xarope de arroz 400 gr

Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....

A Finestra sul Cielo

1ZEP

Polvo de xenxibre orgánico

Condimento aromatizante da raíz seca e moída de xenxibre. Ideal para facer doces, pan de xenxibre, aromatizar galletas ou engadir ao té. En recipiente de vidro. 100% ecolóxico.

Outros 6 produtos na mesma categoría: