Croquetas de tempeh con cenoria

Ref: receta_45

Fácil

Dificultade

45 minutos

Preparación

Segundo

Tipo

Proteína vexetal

Categoría

Ingredientes

  • 1 bloque de tempeh cortado en varios trozos
  • 1 tira de alga wakame
  • 2 cs de shoyu 
  • 2 zanahorias ralladas finas y bien escurridas
  • ½ diente de ajo picado fino
  • ½ c.c. de comino en polvo
  • Un poco de perejil picado fino
  • Aceite de oliva exprimido en frío
  • fariña de trigo branco

Pasos

1. Cocer el tempeh con agua que cubra la mitad de su volumen, junto con la salsa de soja y el alga wakame durante 15 minutos. Con ayuda de un tenedor desmenuzarlo completamente.

2. En un recipiente grande, mezclar las zanahorias ralladas y bien escurridas junto al tempeh desmenuzado, el alga wakame cortada fina, el comino, el ajo y el perejil. Mezclar bien hasta conseguir una masa compacta y moldeable.

3. Dejar enfriar unos minutos, hacer las croquetas y rebozarlas con harina blanca de trigo.

4. Calentar aceite y freírlas hasta que se doren por los dos lados. Secarlas con papel absorbente y servirlas inmediatamente.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1WAK

Alga wakame deshidratada BIO 100% compostable

A alga Wakame verde escuro crece nas fortes correntes oceánicas e é ideal para engadir a ensaladas, sopas, guisos, pratos de verduras e legumes. A cantidade recomendada é de 2 gramos por persoa e día. ...

A Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. ...

A Finestra sul Cielo

1FAGRTE

fariña de trigo branco

Fariña de trigo branco de agricultura ecolóxica e envasada en atmosfera protexida. Ideal para a elaboración de calquera receita, xa sexa doce ou salgada....

Prezo básico -10%

A Finestra sul Cielo

1TEMPEH01

Tempeh a la plancha BIO

Comida elaborada con soia ecolóxica. Cun alto contido en proteína vexetal, o tempeh natural é un recurso ideal pola súa versatilidade na cociña. Podes cortalo en tiras e facer un wok de verduras, fideos de soba e tempeh. Apto para veganos....

Outros 6 produtos na mesma categoría: