A Finestra sul Cielo
1FARIMAN
Fariña de améndoa BIO - 100% compostable
Fariña de améndoa de agricultura ecolóxica, elaborada a partir da trituración de froitos secos pelados. Ideal para preparar receitas tanto doces como salgadas....
Fácil
Dificultade50 minutos
PreparaciónSobremesas
TipoIndividual
Categoría1.Pelar las peras, partirlas por la mitad, descorazonarlas, y pasarlas por el zumo de limón.
2.Cocerlas al vapor durante 5 minutos, con una pizca de sal.
3.Hacer el mazapán mezclando la almendra en polvo con la compota y la esencia de almendra.
4.Poner el mazapán encima de las peras y decorar con las hojitas de menta.
5.Dejar enfriar y servir
A Finestra sul Cielo
1FARIMAN
Fariña de améndoa de agricultura ecolóxica, elaborada a partir da trituración de froitos secos pelados. Ideal para preparar receitas tanto doces como salgadas....
A Finestra sul Cielo
1ALBICO
Compota de albaricoque procedente de agricultura ecolóxica certificada. Obténse da cocción da froita e mesturala con concentrado de mazá. Cun mínimo do 60-70% da mellor froita. Compota untable ideal para almorzar ou merenda. Perfecto tamén para a elaboración das sobremesas. Sen azucres engadidos...