gazpacho de pepino rosa

Ref: receta_178

Fácil

Dificultade

45 minutos

Preparación

Primeira

Tipo

Sopa

Categoría

Ingredientes

  • 2 pepinos
  • 1/4 de remolacha cocida
  • 1/2 cebolleta
  • 4 c.s. de aceite de ajo (o 4 c.s. de aceite de oliva virgen y 1/2 diente de ajo)
  • 2 c.s. de vinagre umeboshi
  • 1 pizca de sal

Pasos

1. Picar la cebolleta, añadir una pizca de sal y amasar. Dejar macerar mientras preparas el resto de verduras.

2. Pelar y picar los pepinos y ponerlos en un recipiente para triturar. Añadir la remolacha, el aceite y el vinagre de umeboshi.

3. Lavar la cebolleta y escurrirla bien. Añadirla a los pepinos.

4. Triturarlo todo con la batidora hasta que quede una textura ligera (si te gusta más líquido puedes añadir un poquit

o de agua).

5. Servir en vasitos y decorar con unos trocitos de pepino.

imaxes de tarxetas

Elizabeth Moreno

consultor macrobiótico

@isabelmoreno_macrosano

Fundador da escola de macrobiótica, cociña e alimentación saudable MACROSANO. 
borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1 ACIUME

Vinagre Umeboshi 250 ml

O vinagre de Umeboshi obtense filtrando o vinagre salgado extraído da maduración do umeboshi. Úsase como un vinagre normal que, ao ser salgado, permite rematar unha ensalada engadindo só un pouco deste vinagre. Tamén se pode usar en salsas para verduras engadindo unha cullerada de Tahin, dúas culleradas de vinagre de Umeboshi e mesturando ben....

Outros 6 produtos na mesma categoría: