Coca de trigo sarraceno con bechamel de almendras

Ref: receta_70

Fácil

Dificultade

2 horas

Preparación

Primer plato

Tipo

Tostas

Categoría

Ingredientes

Para 2 pizzas individuales:

 

  • 1 vaso de trigo sarraceno (puesto 3h en remojo)
  • 3 cebollas
  • Passata de tomate
  • 1 vaso de champiñones troceados pequeños
  • 1 calabacín
  • Hojitas de hierbas aromáticas frescas
  • Aceite extravirgen de oliva exprimido en frío
  • Sal

 

Para la bechamel de almendras:

  • 3 cebollas a cuadraditos
  • 3 cucharadas de crema blanca de almendras
  • 1 vaso de bebida de quinoa real y arroz.
  • Almendra en polvo
  • 2 cucharadas de miso blanco
  • Aceite extravirgen de oliva exprimido en frío
  • Sal

Pasos

1.Para la masa, cortar 2 cebollas a media luna y saltear en un cazuela con un poco de aceite y sal durante 10 minutos.

2.Mezclar con el trigo sarraceno (previamente puesto 3 horas en remojo) y triturar. Pasarlo a un molde fácilmente desmoldable y hornear 25 minutos a temperatura alta (sin la opción de gratinar). Para la bechamel, salteamos las cebollas con aceite y sal 10 minutos.

3.Las trituramos con la crema de almendras, la bebida de quinoa real y arroz y el miso blanco. Rectificamos con más bebida vegetal si es necesario. Cortar la cebolla que nos queda a medias lunas muy finas y saltear con aceite y sal 10 minutos.

4.Cortar el calabacín y los champiñones a láminas, saltear con aceite y sal otros 10 minutos. Desmoldar la base de la pizza y traspasarla sobre 2 hojas de papel para horno.

5.Untarla con la salsa de tomate, añadir la cebolla salteada, los champiñones y el calabacín.

6.Verter por encima la bechamel y espolvorear un poco de almendra en polvo para gratinar.

7.Gratinar 15 minutos y servir con las hierbas aromáticas frescas por encima.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1SARA

Trigo sarraceno 100% compostable

O trigo sarraceno de La Finestra sul Cielo é moi rico en nutrientes e ten un sabor inconfundible. Tamén é de cultivo ecolóxico e envasado nunha atmosfera protexida para preservar mellor os nutrientes do produto. É ideal para combinar ao gusto con aceite de oliva virxe extra, salsa de soia ou Gomasio entre outros condimentos....

A Finestra sul Cielo

1PASSATA

Pasta de tomate ecolóxica

Deliciosa salsa de tomate natural sen conservantes nin colorantes elaborada con tomate ecolóxico de primeira calidade e sen azucres engadidos. Ideal para preparar pizzas, engadir a guisos, pastas, arroces ou preparar infinidade de salsas. Un básico que non pode faltar na túa despensa. Sen glúten...

Quinoa Real

QR003

Bebida de quinoa real e arroz orgánico

Exquisita e delicada bebida de quinoa real e arroz elaborada con ingredientes de cultivo ecolóxico. É de orixe 100% vexetal e o seu sabor doce é produto da transformación enzimática do arroz. É unha variedade deliciosa que se pode usar para almorzar, facer sobremesas ou comer soa. Agora cun tapón 100% vexetal, feito con cana de azucre!

A Finestra sul Cielo

1SHIRO

Shiro Miso

Shiro Miso faise cunha fermentación de menos de dous meses para conseguir un sabor máis delicado e doce que o miso normal. É ideal para preparar salsas ou cremas e acompañar verduras e cereais. produto pasteurizado.

Outros 6 produtos na mesma categoría: