Polos refrescantes para verano

Ref: receta_304

Fácil

Dificultade

1 hora

Preparación

Sobremesas

Tipo

Xeados

Categoría

Ingredientes

1 taza de bebida de arroz con coco

2 cucharadas de crema de coco Cocomi

Piel de un limón

1 cucharadita de canela en polvo

2 cucharadas de azúcar de coco o panela

Pasos

1. En un cazo ponemos la bebida de arroz y coco, la crema de coco, la piel de limón, la canela y el azúcar de coco.

2. Cocinamos a fuego lento hasta que llegue a hervir.

3. Apagamos el fuego y colamos. Dejamos enfriar un poco.

4. Cortamos las cerezas por la mitad y quitamos el hueso, ponemos las cerezas en los moldes de polo, vertemos la mezcla y congelamos mínimo 4 h.

Nota: Puedes usar la canela en rama y luego retirarla junto con la piel de limón. Si utilizas canela en polvo está se depositará en la base del molde dándole un toque decorativo.

imaxes de tarxetas

Emmanuela Gornati

Coach e chef vegano

@emanuela.gornati_chef

Empresaria, Coach sanitaria e Chef vegana, creadora do método Essenza
borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

Vivibio

VBIO520

Bebida orgánica de arroz de coco sen glute

Chegou o verán e sorprendemos coa nova bebida vexetal vivibio de arroz de coco sen glute. Cunha textura máis cremosa e un excepcional sabor a coco, esta referencia está feita con ingredientes de cultivo ecolóxico e é 100% vexetal. Probao ben frío, con granola de coco e cacao Quinua Real ou en batidos. Certificado sen glute....

cocomi

CC24

Crema de coco para cociñar BIO

Crema de coco para cociñar cocomi elaborada con ingredientes de cultivo ecolóxico. Ideal para dar sabor e cremosidade a sopas, sobremesas, batidos tailandeses e un sinfín de opcións. 100% vegano...

Outros 6 produtos na mesma categoría: