Mazás recheas de seitán, pasas e piñóns

Ref: receta_80

Fácil

Dificultade

1 hora

Preparación

Aperitivo

Tipo

Canapé

Categoría

Ingredientes

 
  • 4 Manzanas Golden medianas
  • 1 cebolla
  • 1 dente de allo
  • 8 setas shiitake
  • Pasas
  • Piñones
  • 250 gr de seitán
  • 1 cenoria
  • 1 vasito de mirin
  • Tomillo
  • Shoyu

Pasos

1. Pelar y quitar el corazón a las manzanas y cocinarlas al vapor.

2. Remojar en agua caliente las shiitake (en el caso que sean secas). Picar la cebolla y el ajo, pocharlo en la sartén y añadir el mirin. Agregar la zanahoria, el seitán, las setas picadas, los piñones y las pasas y dejar cocinar 10 minutos.

3. Añadir agua cubriendo la preparación, sazonar con salsa de soja y tomillo y dejar cocinar 5 minutos más.

4. Calentar el horno a 180º. Partir por la mitad las manzanas y rellenarlas con la mezcla de seitán y setas. Colocarlas en el horno y hornear 10 minutos.

5. Podemos tostar unos cuantos piñones y decorar las manzanas al salir del horno.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1 MIRIN

Mirin (viño de arroz) 250 ml

Mirin é un viño de arroz moi doce ideal para cociñar algas e verduras con salsa de soia. Ideal para facer sushi ou para quentar un día frío de inverno cunha deliciosa bebida semellante ao ponche. Para facelo, engade mirin ao té Mu fervendo. ...

A Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. ...

Prezo básico -10%

A Finestra sul Cielo

1SEITAN01

Seitán natural BIO

Comida feita de trigo. Cun alto contido en proteína vexetal e baixo contido de graxa, o seitán natural é un produto ideal para aqueles que eliminaron a proteína animal da súa dieta. Cun sabor e textura únicos, esta referencia é un básico pola súa versatilidade na cociña. Apto para veganos....

Outros 6 produtos na mesma categoría: