Buñuelos de trigo sarraceno e tofu afumado

Ref: receta_243

Fácil

Dificultade

1 hora

Preparación

Aperitivo

Tipo

Proteína vexetal

Categoría

Ingredientes

  • 250 g de trigo sarraceno
  • 1 calabaza dulce
  • 2 cebollas
  • Bebida de arroz sen glute
  • Aceite de oliva extravirgen
  • Sal do mar
  • 1 bloque de tofu ahumado cortado a dados
  • Daikon seco rallado
  • 1 limón
  • Shoyu

Pasos

1. Realizamos un puré denso con la cebolla y la calabaza. Para ello, cortamos la cebolla a tiras finas y la rehogamos en una cazuela con sal marina.

2. Una vez translúcida, agregamos la calabaza, la cubrimos justo de agua sin sobrepasar la verdura y cocemos lentamente.

3. A parte, hervimos el trigo sarraceno con 2 medidas de agua por 1 de cereal y aún caliente mezclamos con la calabaza.

4. Trituramos en caliente para obtener una textura óptima junto con un poco de bebida de arroz. Se tiene que obtener una textura densa.

5. Con esta masa rebozaremos daditos de tofu ahumado y los freiremos en aceite de oliva extravirgen.6. Para degustar, acompañamos con daikon rallado y condimentado con ralladura de limón, aceite y salsa de soja.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1SARA

Trigo sarraceno 100% compostable

O trigo sarraceno de La Finestra sul Cielo é moi rico en nutrientes e ten un sabor inconfundible. Tamén é de cultivo ecolóxico e envasado nunha atmosfera protexida para preservar mellor os nutrientes do produto. É ideal para combinar ao gusto con aceite de oliva virxe extra, salsa de soia ou Gomasio entre outros condimentos....

Prezo base -15%

A Finestra sul Cielo

1FREBERI

Bebida de arroz sen glute

Exquisita bebida de arroz 100% vexetal sen glute elaborada con arroz italiano de alta calidade. Sen azucres engadidos. O sabor doce procede da transformación enzimática do arroz. Elaborado con auga de manancial e caracterizado por un sabor suave e delicado. Ideal como alternativa ao leite para o almorzo ou a merenda. Perfecto tamén na elaboración de purés, cremas e sobremesas de todo tipo.

Vivibio

VBIO003

Tofu ahumado BIO

Alimento vegetal a base de soja orgánica cultivada en Italia. Su alto contenido en proteína vegetal hace de esta referencia un básico para el día a día de aquellas personas que evitan la proteína animal. Con un sabor más intenso y una textura suave, el tofu ahumado puede usarse para preparar unas brochetas de verdura o para añadir a un potaje de garbanzos con arroz integral. Apto para personas veg...

A Finestra sul Cielo

1DAI

Daikon seco 100% COMPOSTABLE

Os daikon secos son raíces óptimas tanto cruas como cocidas ideais para sopas, guisos, salsas e ensaladas....

A Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. ...

Outros 6 produtos na mesma categoría: