Fusilli de quinoa real y arroz al wok

Ref: receta_126

Fácil

Dificultade

30 minutos

Preparación

Primer plato

Tipo

Pasta

Categoría

Ingredientes

  • 250g de fusilli de arroz y quinoa real
  • Media cebolla
  • 1 cenoria
  • Medio calabacín
  • Una cucharada de semillas de sésamo
  • Una cucharada sopera de aceite de sésamo
  • Una cucharada sopera de shoyu

Pasos

1.Hervir 250g de fusilli de quinoa real y arroz durante 10 minutos aproximadamente.

2.Cortar la cebolla, la zanahoria y el calabacín en finas tiras. Añadir un chorrito de aceite de sésamo al wok y pochar las verduras.

3.Pochar unos minutos la cebolla y la zanahoria y añadir un poco de salsa de soja.

4.Cuando la zanahoria esté blanda, incorporar el calabacín, mezclar y cocinar dos minutos más.

5.Mezclar los fusilli de quinoa real y arroz con las verduras y añadir un chorrito de salsa de soja.

6.Servir con unas semillas de sésamo por encima.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

Quinoa Real

QR012

Penne de quinoa e arroz ecolóxico 100% libre de plástico

Descobre a pasta sen glute da máis alta calidade feita con ingredientes 100% orgánicos. Cunha textura "al dente" excepcional, crea auténticos pratos de pasta aptos para celíacos. Agora en envases sen plástico, para ser totalmente reciclado no envase de cartón.

A Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. ...

A Finestra sul Cielo

1SESANE

Sésamo negro BIO 100% compostable

Sésamo negro orgánico, rico en calcio, ácidos graxos, proteínas e fibra. Cun sabor máis intenso e aromático que o sésamo branco, o sésamo negro é ideal para enriquecer calquera prato ou engadir a pans e galletas. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!

Outros 6 produtos na mesma categoría: