Pudding de chía y té verde

Ref: receta_159

Fácil

Dificultade

45 minutos

Preparación

Almorzo

Tipo

pudim

Categoría

Ingredientes

 

  • 2 cucharaditas de té matcha en polvo
  • 300 ml de bebida de arroz con coco
  • 3 cucharadas de semillas de chía
  • 3 cucharadas de sirope de arroz
  • Frambuesas o una fruta roja (para decorar)
  • 2 culleres de sopa de sementes de liño

Pasos

1. Calentar la bebida de arroz y coco sin que llegue a hervir y reservar.

2. Meter el té verde en polvo en un pequeño bol y añadir unas gotitas de la leche vegetal. Mezclar hasta obtener una pasta. Añadir el sirope de arroz y mezclar con la bebida de arroz y coco caliente.Triturar las semillas de lino y añadirlas a la mezcla.

3. Añadir las semillas de chía y distribuir en dos copas o vasitos.

4. Meter en la nevera y dejar unas 4 horas para que la chía se hinche y nuestro pudding se espese.

5. Cuando el pudding esté sólido, decorar con unas frambuesas por encima.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1 PARTIDO

Té Matcha orgánico 100% libre de plástico

Té xaponés tradicional e selecto usado na cerimonia do té xaponés así como para cociñar varias sobremesas, bebidas ou pratos. Caracterízase por ser un té verde en po cunha combinación de sabor doce e un leve toque amargo. As plantas coas que se elabora son cultivadas á sombra e as follas cóllense a man, polo que ten moitos máis aminoácidos que o té verde convencional...

Vivibio

VBIO520

Bebida orgánica de arroz de coco sen glute

Chegou o verán e sorprendemos coa nova bebida vexetal vivibio de arroz de coco sen glute. Cunha textura máis cremosa e un excepcional sabor a coco, esta referencia está feita con ingredientes de cultivo ecolóxico e é 100% vexetal. Probao ben frío, con granola de coco e cacao Quinua Real ou en batidos. Certificado sen glute....

A Finestra sul Cielo

1 CHÍA

Sementes de chía ecolóxicas 100% compostables

Sementes de chía ecolóxicas. Considerados un superalimento, son o vexetal con maior contido en Omega3, ademais dunha excelente fonte de fibra, fósforo, calcio, magnesio, potasio, ferro e selenio. Ideal para engadir a ensaladas, usar como ingrediente de sobremesas e pans OU preparar batidos... Agora nun recipiente 100% compostable!

A Finestra sul Cielo

1MARIZ

Xarope de arroz 400 gr

Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....

A Finestra sul Cielo

1SEMILI

Sementes de liño ecolóxicas 100% compostables

Sementes de liño fonte de Omega 3 procedentes da agricultura ecolóxica. Ricos en ácidos graxos, proteínas e fibra, son ideais para enriquecer calquera tipo de prato ou engadir a pans e galletas. Pódese engadir moído a mingau, batidos ou iogures vexetais. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!

Outros 6 produtos na mesma categoría:
Prezo básico -10%

Máis delgado

SLE10

Pasta konjac Penne BIO

Deliciosos y sorprendentes macarrones Slendier elaborados a base de konjac ecológico, un antiguo vegetal japonés utilizado durante miles de años para acompañar las comidas principales con un aporte muy bajo en calorías. Un plato que además es fuente de fibra y certificado sin gluten. Macarrones con salsa boloñesa vegana o mix de verduras y tofu… ¿Cuál eliges para comer? ...