A Finestra sul Cielo
1 FAINV
Avena integral
Avea integral de agricultura ecolóxica envasada en atmosfera protectora. Rico en cereais e fibra. Ideal para a elaboración de calquera receita, xa sexa doce ou salgada....
Fácil
Dificultade2 horas
PreparaciónSobremesas
TipoEmpanada
CategoríaPara la base:
1 y 1/2 taza de harina de avena
1/3 de taza de aceite de coco
1/2 cunca de xarope de arroz
1 pizca de sal
1 cucharita de canela
La cáscara de 1/2 limón
2 cucharadas de bebida vegetal
Para el relleno:
1/2 bote de compota de cítricos la Finestra
100 g de puré de manzana la Finestra
2 cucharadas de thaín
1/2 cunca de xarope de arroz
Preparamos la base:
1.En un bol mezclamos todos los ingredientes secos.
2.En otro bol mezclamos el sirope con el aceite de coco, removemos bien e incorporamos a los ingredientes secos.
3.Amasamos bien y si la masa resulta demasiado seca añadimos algunas cucharadas de bebidas vegetal.
4.Seguimos amasando hasta conseguir una bola compacta. La envolvemos en papel film y la dejamos enfriar en la nevera durante 1/2 hora.
5.Pasado el tiempo, extendemos la masa con un rodillo y forramos la base del molde de 22cm.
6.Retiramos la masa excedente y la reservamos para decorar.
7.Preparamos el relleno mezclando todos los ingredientes en un bol hasta conseguir una crema homogénea.
8.Vertemos la crema dentro del molde y mezclamos bien con una espátula.
9.Extendemos la masa que nos ha sobrado con la ayuda de un rodillo. Hacemos unos cuantos corazones, con un molde para galletas, para hacer la decoración de la tarta.
10.Horneamos a 180 grados durante unos 30-40 min hasta que se dore.
11.Servir con una taza de té chai.
Emmanuela Gornati
Coach e chef vegano
A Finestra sul Cielo
1 FAINV
Avea integral de agricultura ecolóxica envasada en atmosfera protectora. Rico en cereais e fibra. Ideal para a elaboración de calquera receita, xa sexa doce ou salgada....
cocomi
CC01
Aceite de coco virxe elaborado só con cocos de Sri Lanka cultivados ecolóxicos. Elabórase mediante métodos de extracción e prensado en frío, sen afinar nin branquear, polo que mantén inalteradas todas as súas propiedades beneficiosas. Libre de colesterol e graxas trans. Ideal para cociñar, hornear ou como substituto da manteiga ou da margarina.
A Finestra sul Cielo
1MARIZ
Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....
A Finestra sul Cielo
1BEAV
Deliciosa bebida de avea de cultivo ecolóxico sen azucre engadido. É unha excelente alternativa ao leite, ideal para vexetarianos e veganos. Sen lactosa.
A Finestra sul Cielo
1CITCO
Compota elaborada con un 60% de fruta ecológica ideal para untar en tostadas y combinar con crema de sésamo o de cacauete. Una mezcla de naranja, limón y mandarina con un toque ácido perfecta para los amantes de las frutas cítricas. Sin azúcares añadidos....
sunnita
1SUNI
O tahini é unha crema que se obtén da simple moenda do sésamo e, polo tanto, contén toda a riqueza nutricional desta semente. Úsase como ingrediente para preparar cremas, salsas, doces, etc. Tamén é ideal para engadir directamente ao prato, consumir só ou con outros ingredientes, ou untar sobre pan ou filloas de cereais infladas. Proba a mesturalo con ingredientes doces e salgados como o sal...
A Finestra sul Cielo
1PUME
Puré de mazá elaborado con froita 100% ecolóxica cocida a baixa temperatura para preservar as súas propiedades nutricionais. Sen espesantes nin colorantes. Contén só azucres de froitas. Unha merenda ou unha sobremesa chea de natureza. Presentado en dúas tinas de 100 gramos para maior comodidade....