Flan de dátiles

Ref: receta_209

Fácil

Dificultade

30 minutos

Preparación

Sobremesa

Tipo

Individual

Categoría

Ingredientes

  • 1 litro de bebida de avena en vidrio
  • 6 dátiles maduros
  • 1 barrita de canela
  • 8 gramos de alga agar-agar en copos
  • Sirope de arroz
  • Hojas de menta (opcional)

Pasos

1. Tritura los dátiles en la bebida de avena y viértela en un cazo.2. Añade el agar-agar en polvo y la canela, y cocina a fuego bajo durante unos 15 minutos.3. Cinco minutos antes de apagar, prueba de sabor y añade sirope de arroz al gusto.4. Vierte la preparación en flaneras y deja que se enfríe.5. Una vez fríos, da la vuelta a los flanes y sirve con una hojita de menta.
borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1MARIZ

Xarope de arroz 400 gr

Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....

A Finestra sul Cielo

2FREBEAV

Bebida de avea ecolóxica sen glute

Novidade única! Primeira bebida de avea sen glute nun recipiente de vidro. Feito con avea enteira, non contén azucres engadidos. Ademais, o vidro empregado é reciclado e reciclable, o que reduce o seu impacto ambiental e convértese nunha alternativa moi sostible. Un produto lixeiro de sabor auténtico ideal para beber só, acompañar café ou té e mesmo preparar deliciosas sobremesas veganas e sen glute. Produto non refrixerado.

Outros 6 produtos na mesma categoría: