Nishime básico de raíces

Ref: receta_221

Fácil

Dificultade

20 minutos

Preparación

Primeira

Tipo

Vexetal

Categoría

Ingredientes

  • 2 puerros
  • 3 zanahorias
  • 2 chirivías
  • Sal do mar
  • 5 cm de alga kombu
  • Agua
  • Tamari
  • Aceite de sésamo o de oliva

Pasos

1. Cortar las raíces con el método rodado.

2. En una cazuela ancha, poner el alga kombu en el centro y las raíces por separado, alrededor, con unos granitos de sal y un dedo de agua.

3. Cocinar a fuego bajo, con la cazuela tapada durante unos 20 minutos.

4. Condimentar con unas gotas de tamari y un poco de aceite de sésamo o de oliva.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1 OLISE

Aceite de sésamo orgánico

Aceite obtido a partir de sementes de sésamo ecolóxicas pulidas, moídas e prensadas en frío. Alto contido de ácidos graxos poliinsaturados. Ideal para cociñar, aderezar ensaladas e preparar salsas e sopas...

A Finestra sul Cielo

1 COMBÚ

Alga Kombu BIO deshidratada

A alga kombu, de cor verde escuro e de consistencia dura, crece no mar ao norte de Hokkaido e é perfecta para engadir aos guisos de vexetais, tofu ou seitán. Tamén son ideais para cociñar verduras. O uso recomendado por persoa é de 5 gramos de algas crúas por persoa e semana....

Outros 6 produtos na mesma categoría: