Nutricionalmente perfecto: Polenta de millo

Ref: receta_281

Fácil

Dificultade

30 minutos

Preparación

Primeira

Tipo

Cereales

Categoría

Ingredientes

  • 1 porro
  • Aceite de oliva 
  • Tofu natural sin gluten 
  • Polenta de Maíz
  • Comino
  • Agua 
  • Maíz dulce
  • Pesto vegano
  • Piñones 
  • Sal

Pasos

1. Cortar el puerro

2. Cortar en daditos el tofu

3. En una olla añadir una cucharada de aceite de oliva, el puerro cortado y 1 cucharada de comino

4. Añadir el agua a la mezcla y dejar cocer unos 10 minutos con un poco de sal.

5. Agregar el maíz dulce y el tofu, dejar hervir un poco más.

6. Añadir 100 gr de polenta de maíz hasta conseguir una pasta 

7. Decorar con el pesto vegano y los piñones 

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1 POLISTA

polenta instantánea

Polenta instantánea de agricultura ecolóxica. Ideal para preparar pratos tanto doces como salgados....

A Finestra sul Cielo

1PESTO

Pesto de verduras ecolóxica

Pesto de verduras elaborado con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Perfecto para combinar con pasta, quinoa o verduras....

A Finestra sul Cielo

1TOFU01

Tofu natural ecolóxico sen glute

Comida elaborada con soia orgánica cultivada en Italia. O seu alto contido en proteínas vexetais convérteo nun produto imprescindible para aqueles que eliminaron a proteína animal da súa dieta. Cun sabor e suavidade únicos, esta referencia é un básico pola súa versatilidade na cociña: combina ben con alimentos máis fortes e tamén absorbe o sabor dos ingredientes...

Outros 6 produtos na mesma categoría: