Paté de tofu y setas especiado

Ref: receta_230

Fácil

Dificultade

20 minutos

Preparación

Aperitivo

Tipo

Proteína vexetal

Categoría

Ingredientes

1 bloque de tofu sin gluten

1 manojo de ajos tiernos

200 g de setas portobello

1 c.c de cúrcuma

1 c.c de pimienta negra

1 c.s levadura nutricional

1 c.c de orégano

1 c.s almendras

Tamari

Pasos

1. En una sartén salteamos el ajo tierno con los champiñones.

2. Añadimos el tofu triturado y las especias y cocinamos unos minutos.

3. Pasamos la mezcla a una batidora y añadimos las almendras y la levadura nutricional y trituramos hasta que se haga una crema, servimos con tostadas o crudités.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1TOFU01

Tofu natural ecolóxico sen glute

Comida elaborada con soia orgánica cultivada en Italia. O seu alto contido en proteínas vexetais convérteo nun produto imprescindible para aqueles que eliminaron a proteína animal da súa dieta. Cun sabor e suavidade únicos, esta referencia é un básico pola súa versatilidade na cociña: combina ben con alimentos máis fortes e tamén absorbe o sabor dos ingredientes...

A Finestra sul Cielo

1 TALLA

Tamari ecolóxico 250 ml

O tamari preparado con soia e sal, é un produto denso, rico e saboroso. Elaborado seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira), é ideal para enriquecer e aromatizar receitas a base de cereais, legumes, verduras, algas, arroz, pasta ou ensaladas...

A Finestra sul Cielo

1CURCU

Cúrcuma en po orgánico

Especia culinaria de cor laranxa con aroma potente, ideal para acompañar pratos de verduras, cereais, guisos veganos, arroces, etc. Na medicina ayurvédica, a cúrcuma foi considerada un protector do estómago e un antiinflamatorio natural con infinitas propiedades antioxidantes. Agora nun recipiente de vidro.

Outros 6 produtos na mesma categoría: